Ren Lycka!

Titten på lägenheten gick bra, han som bodde där var lite sen och mina systrar och mamma blev lite irriterade för att dom fick vänta och jag blev irriterade på dom för att jag var så himla nervös. Självklart hade han glömt att jag skulle titta på lägenheten, så jag fick ringa honom. Alla är mänskliga :)
Lägenheten var jätte mysig, balkong också! Lite skavanker, men det hade jag räknat med. Men det är inte större än att man kan fixa det själv :) Dock var spisen från artonhundrafrösihjäl, så en ny sådan ska jag ha! Jag som kommer bosätta mig i köket, hehe.
Efter besöket ringde jag direkt till hyresvärden och sa att jag var jätte intresserad. Och han skickar kontraktet till mig!! Fattar ni?? Lägenheten är min!! :D AAAAAH! Jag är verkligen jätte glad! Jag är jätte förvånad att det har gått så här smärtfritt, allt har gått på en vecka! I början av månaden ställde jag mig i kö hos några hyresvärdar, men det kan ju ta hur lång tid som helst. I förra veckan gav min tjejkompis sin hyresvärd telefonnummer och sa att jag skulle ringa. Självklart gjorde jag det, nervös som ett jävla as var jag. Han berättade att han hade en etta ledig och han skulle få tag på denne som bodde där. I måndes ringde jag han igen och frågade hur det gick, och han skulle återkomma så fort han hade fått tag på personen som bodde i lägenheten. Igår förmiddes ringde hyresvärden och sa att han hade fått tag på personen och gav mig dennes nummer. Igårkväll fick jag tag på personen och bestämde tid med honom idag. Och nu är lägenheten min (!) Förstår ni hur kort tid det har tagit? Jag trodde att jag skulle få vänta i flera månader! Men så går det när man är effektiv och envis ;) hehe.
Jag har lust att packa redan nu! Det bör jag kanske, får passa på medans jag har tid. Nästa månad blir det mycket jobb antagligen :S Jag är ändå världens lyckligaste (och tröttaste efter all nervisotet) flicka just nu!!

Efteråt gick vi tillbaka till Therese, hon körde till jobbet och vi passade Alicia :) Lotta försökte lära henne ordet "Jäklar", hon gick runt och sa "aklar aklar aklar" haha :D Såå söt!
Sen körde vi till Ica när Jocce hade kommit hem, så köpte vi lite mat och körde hem till mamma. Hade jätte mysigt där och åt mat tills vi sprängdes nästan. Jag är helt slut nu, ska tvätta av mig sminket och lägga mig och lösa dom förbannade korsorden ;) haha! Det blir jobb imorron, så jag måste vara allert :D


Therese, jag och Charlotte förra sommaren fikade på Bullen&Bönan.

Kommentarer
Postat av: Anonym

du måste ju berätta var i tomelilla lägenheten ligger

2010-05-19 @ 23:05:41
Postat av: Pauline

Jag kommer inte skriva ut vilken gata, dom närmaste och vänner kommer få reda på det. Men jag vill inte att vem som helst ska veta vart jag bor :)

2010-05-19 @ 23:14:10
URL: http://pupsie.webblogg.se/
Postat av: Linda

Woopwoop grattis igen!

2010-05-20 @ 00:06:11
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Ellis

STOOOOOOOOOOOOORT GRATTIS!!!!!!!



De va ba för jag höll tårna med ;)

2010-05-20 @ 01:53:58
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Patricia

det var jag som skrev, såg att jag glömt att skriva namn, nähä då får jag vänta tills telefonkatalogen kommer ut då haha

2010-05-20 @ 16:34:37
Postat av: Susse

Graaaaaaattis fan vad skoj :D:D

2010-05-20 @ 23:19:25
URL: http://moonwaalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0