Skönhetstimmen är igång

Sitter med hårfärgen och ögonbrynsfärgen i nu. Jag fick leta som en dåre efter ögonbrynsfärgen här hemma, att jag alltid ska göra av med den. Självklart låg den där jag lämnade den sist :) hehe. Tänkte att jag skulle måla naglarna också, både på fingrar och tår. Känns så skönt att känna sig fräsch och kvinnlig, även om jag kan sätta min manliga sida till ibland :) Dessutom glömde jag skrubba mig innan jag åkte för att sola, så det får jag ta en annan dag.
Jag har hunnit med det mesta som jag skrev upp; Jag har, satt in pengar på banken, varit inne på boan, ringt mitt samtal, till o med fikade med mamma (jätte mysigt btw, men till slut va vi så trötta att vi bara degade i soffan), och nu sitter jag med färgen på mig. Rummen orkar jag nog inte fixa idag, skoja inte att jag är helt slut efter helgens jobb. Helt sinnes! Imorron bitti ska jag köra för bea till jobb, vi ska köra halv sex (!) en timme tidigare än vanligt, jag kommer dö :P Jag ska alltså gå upp klockan fem, jag är inte människa vid den tiden. Nåja, jag får roa mig.


Bara just för att det inte var någon sol idag heller så skulle jag absolut ha mina nya cooooola solbrillor :D

Kommentarer
Postat av: bea

tur att jag fick det ändrat ...*S så nu har du en timmes sovmorgon innan jag väcker dig hehe. Tänk så utvilad du kommer att vara när vi kör halv sju istället :p

2010-05-17 @ 23:42:42

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0