Soool :)

Äntligen lite sol, härligt eller hur? Därför tänkte jag bege mig utåt idag faktiskt. Känner att jag behöver lite positiva strålar just nu, och det hjälper lite mot förkyldning (vill jag intala mig alla fall) Lite frisk luft har aldrig dödat, hehe.
Jag ska till arbetsförmedlingen också och få papper påskrivet, om dom nu har öppet (!), jag blir aldrig klok på öppetiderna, haha!
Sen blir det nog en liten fika med Carol, hon har äntligen kommit hem till kalla sverige!! :D *wiiie* Va aaaaldrig borta så länge :P Kändes som att du var borta i hundra år!

Jag har förresten rensat lite kläder i min garderob, jag måste rensa ut där eftersom pappa ska renovera Martinas "sovhörna" så måste hon ha sängen någonstans. Och då blev min garderob lidande, haha!(okej, min "garderob" är en walkincloset, det har varit ett badrum en gång i tiden, som det snart ska bli igen. Så vi ställer inte in henne i nån skrubb om ni tror det, haha! Det är ett rum, men inte så stort.) Nä men där skulle ju packas ner ändå, förr eller senare :) Men jag märkte att många av mina kläder var för stora, så jag har snart en hel sopsäck med kläder som jag ska ge bort. Någon som är intresserad? :) Och där är en del kläder som jag inte använder längre, eller vill använda för den delen.

Nåja, nu ska jag sätta igång med att göra mig iordning. Ciao!


Sommaren 2009

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0