Dopet och busväder

Så där, nu är jag hemma från busvädret och allt vad det nu heter :)
Dopet var jätte fint och trevligt, alltid lika kul att se en bebis döpas och träffa släkten. Douglas skrek under hela cermonin, sen när vi kom till församlingshemmet sov han under hela tiden :P
Där bjöds det på myyyyyed mat, och det blev verkligen myyyed mat ! Jag trissade karlarna. haha! Jag åt tre portioner, okej jag kan erkänna att tredje portionen var liten och jag åt inte upp allt. Men jag tog tre! HAHA ;D Jag fick till och med lite hem också. Kanon! Den blev det tårta som min halvsyster Chanette har bakat :) Jätte fina var dom!
Efter att jag hade fått hem farmor, så körde jag hem och släppte ut Izzi. Jag är orolig för henne, hon äter jätte dåligt och hon gjorde nummer 2 tre gånger när vi var ute. Intressant att veta? ;) hehe. Nåja, hon kanske bara är lite krasslig i magen.
Sen kom M hit, jag fick fem rosor av honom (!) vi har ju träffats i en månad idag. Så himla gulligt av honom! Det trodde jag inte :) hehe, sen körde vi till Boan för att handla lite. Det blev lite presenter till Alicia och en liten skyffel till bilen, nu jävlar ska jag inte sätta mig fast fler gånger! HAHA! Vi träffade på allt och alla, kommer väl vara Tomelillas största snackis att vi träffas ;) Nä, får jag inte hoppas.

Nu ska jag äta lite.. som om jag inte har gjort det tillräckligt idag? Näää, mat är guuuutt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0