Eller.. nä vad?

Anna får mig att tänka. Hon kommer där med sina logiska tankar som inte jag har skänkt en tanke på. Nu är jag inte riktigt säker om jag vill plugga till våren, jag har precis kommit hem från en resa och har säkert inte en spänn. Kanske bättre att jobba till sig en buffert alla fall? Jag är fortfarande ung, jag har många år till att börja plugga ;)

Kommentarer
Postat av: L o t t i i i z z

Oj, Bettan så har jag tänkt i många år.. att "jag har många år kvar att börja plugga". Och nästa är jag 25!! Börjar jag plugga t ex till nästa vår.. så är jag 27 när jag pluggat färdigt (2 års plug). Då vill man kanske jobba ett år innan man börjar och tänka på barn.. då är man helt plötsligt 28, sen blir man kanske gravid och då är jag 29 när jag får mitt första barn!! AAhh! Hell no!



Men och andra sidan, funderar man inte på barn eller har ett fast förhållande.. så hade jag nog inte väntat med att plugga! Tycker absolut att du ska börja plugga så fort som möjligt. Lån får du ju alltid när du pluggar så pengar till hyra och sånt fixar sig alltid. Sen kan man ju alltid jobba lite vid sidan om jag tjäna lite extra cash.



Alltså summan av kardemumman, vänta inte för länge!!

2010-11-10 @ 14:43:34
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: pappsen

Det lilla du tjänar på att springa som servitris kan kvitta om du räknar vad du tjänar när du har utbildning!! Du får ju iaf ta studielån när du väl utbildar dej, o den lilla "bufferten" du kan tjäna när han har jobb till dej blir nog inte speciellt stor, plus att du aldrig vet hur mycket jobb han har till dej!!!! Anna har FEL!!!! Utbilda dej, vänta inte!!

2010-11-10 @ 15:17:13
Postat av: Carol

Haha Fast sen ska det bli av också...

2010-11-10 @ 17:20:28
URL: http://crolas.webblogg.se/
Postat av: Tezzan

Eller INTE???? Nej jag tycker att du ska bryta med sevitris jobbet när du kommer hem o börja o plugga annars blir det kanske inte av att du börjar o plugga för då fastnar du i jobbet för att det e "bekvämt" o sen blir det samma visa nästa höst när där inte e mer att jobb till dig då står du där igen o blir så där nervös inför hur du ska få pengarna att räcka till hyra osv.. börjar du att plugga så VET du att du har en fast inkomst o EXAKT vad du får ut! Nope jag tycker inte att det låter som en bra idé att vänta med pluggandet.. men du gör ju som du känner e bäst för dig.. Puss

2010-11-10 @ 21:29:17
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0