Jag ska göra kaos med dig

Gårdagens kväll var verkligen jätte rolig, även om vi inte var så taggade som vi brukar. Ätit för lite kanske? Fulla på ingenting, förstora skor, söndriga strumpbyxor..
Förfesten var lyckad :D Alla kom utklädda, mer eller mindre. Priset tog lätt Baz och Tony! Ni ska få se sen ;)
Jag säger detta ännu en gång; Aldrig mer Öja! Lammkött vart man än vände sig. Inte okej! Jag kunde nog räkna på en hand hur många jag kände där som var i min ålder och över. Vart ska vi gamla kärringar ta vägen nu?
Nåja vi fick dansa av oss alla fall.. Och tillslut hittade jag lilla Anna också :D Fan! Jag skulle ju fotat dig! Vid två tiden gav gänget upp och åkte hem, jag stannade kvar med Anna och dansade vidare ;) Där va en kille som började dansa bredvid mig, helt plötsligt lägger han armen runt min midja. Jag inser att han är ett lammkött och får panik och bokstavligen springer därifrån :P haha! Vaddå fededissen?
Vid tre tiden är det dax att åka hem. Jag och Anna tar öjabussen in till Ystad.. Hela bussen fylls med lammkött, och jag märker hur irriterad jag blir, och lite otrevlig. En liten utlänning börjar jiddra med mig, och alla börjar citera laserturken . Oh.. my.. god! Väx upp människor..

Här kommer lite bilder från förfesten:



Temat iår var polis&tjuv. Jag-polis, Lotta-maffia, Baz-fängelsefånge, Pontus-pirat .

Godkväll.

Kommentarer
Postat av: Linda

hahahahaha härligt sugrör :D

2010-11-07 @ 23:57:16
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0