Min lilla flicka är bortrest :(

Nu är Anna på väg/eller i Tunisien, jag kan ju säga att jag är lagom avundsjuk. En semester nu hade inte varit fel, dock ska jag resa sen i vinter när det är mörkt och kallt här ;) hehe.
Linda ringde igår och sa att vårt flyg hem var inställd, lite panik jag fick eftersom jag kollade på programet airways på femman där folk satt i två dagar och vänta på att deras flyg skulle gå pga att det var inställt. Men istället för att mellanlanda i madrid så ska vi mellanlanda i London! So fancy ;) Dock ska vi bara vara där i två timmar.. Vi sa att vi kommer ju vara i fyra huvudstäder; Köpenhamn, Madrid, Casablanca och London. Coolt ! :D Om nån har missat det så ska jag och min tjejkompis Liiiiinda till Marocko den 26:e dec, och är borta i två veckor. Vi ska till en stad som heter Agadir, det ska bli spännande att åka dit :D På fredag ska vi ta Twinrixsprutan.. *iiiii*

Jobbet gick bra idag, lite folk som alltid.
Nu är jag hemma och ska ta det lugnt.

Kommentarer
Postat av: Linda

HAHAHAHA din mupp! Vi ska fortfarande mellanlanda i Madrid. Det är direktplanet till Köpenhamn som är inställt :P JAG SKA skriva en lapp till dig så du har koll! ;)

2010-10-05 @ 17:24:34
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Anonym

Usch, Agadir va ingen höjdare kan jag säga. Ska bli kul att höra vad du tycker sen.

2010-10-05 @ 19:40:44

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0