Nu är resan färdig !

Alla hotel är bokade och det ska bli så underbart :D Guuud, jag och Linda ska till Afrika, Marocko! Eller rättare sagt, Agadir :D Nån som har varit i Marocko?


Så här ser vår resplan ut:

Vi åker den 26e december klockan 15:40 från Köpenhamn, landar i Madrid 19:00 och övernattar där en natt på detta hotell:


Den 27e december klockan 10:30 åker vi från Madrid, till Casablanca där vi landar med planet klockan 11:10 för att därefter antingen åka tåg eller taxi ner till...



Då ska vi bo på detta hotellet:



På morgonen den 8:e januari, åker vi upp till Casablanca igen för att ha en heldag där med shopping och god mat. Sedan sover vi en natt på detta lyxhotell:



Den 9:e januari beger vi oss till flygplatsen för att åka tillbaka till Madrid klockan 11:55 där vi ska spendera ytterligare ett dygn med spansk shopping och spana på snygga spanjorer/käka massa god mat. Då sover vi återigen här:



Den 10:e januari åker vi klockan 15:15 till London där vi ska spendera några timmar innan vi ska byta till ett annat plan som går hem till Köpenhamn igen och landar då 21:25.

Det blir många mellanlandingar och bo på hotell, blir nästan flashback på hemresan från usa :P haha! Bara att vi yrade runt i usa istället och vi bodde ju inte på hotell mellan landningarna. Usch usch. Men det ska bli kul. Köpenhamn, Madrid, Casablanca (är inte marockos huvudstad, men den största staden) och London. Fyra huvudstäder på två veckor ;) haha!

Linda ville att jag skulle skriva detta "snodde detta inlägg från världens bästa linda som la ner 45 jävla minuter på skiten!" Klart att du får äran av dom fina bilderna och fina texten ! :D
Så får vi hoppas att hotellen är lika fräscha som dom ser ut på bilderna. Hotellen i Los Angeles och Miami var ju nästan katastrofer ;) Eller ja, i LA luktade bara illa, tur att man inte är så mycket på hotellen. hehe.

Kommentarer
Postat av: Linda

HAHAHA jag är bäst! Dock är Rabat Marockos huvudstad, inte Casablanca. Casablanca är största staden men inte huvudstad :P Meeen ändå!

2010-10-17 @ 13:32:45
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: pappsen

hmmmmppffff....

2010-10-18 @ 00:00:01
Postat av: Victoria

Jag har varit där (i Agadir) för ca 4 år sedan ;) Men vi var absolut inte nöjda. Det var inte speciellt varmt (vi var där i januari), inte särskilt trevlig befolkning och maten smakade skit! Men nu är det som sagt 4 år sedan och vi kan ha haft otur, men sen å andra sidan har vi vänner som också varit där och som inte heller blev nöjda. Ska bli kul att höra vad du tyckte sen :)

Till nästa gång du ska resa så rekommenderar jag Thailand :) Helt underbart!

2010-10-18 @ 15:35:09
Postat av: Linda

Till Victoria: I december/januari är det tillräckligt varmt att man kan bada. Är mellan 23-30 grader varmt då. Svensk sommarvärme typ. Befolkningen kan uppfattas som otrevliga/stela då det finns en lag som säger att de som bor där inte får umgås med turisterna, utan måste då ha varit till polisstationen tillsammans med den turist de vill umgås med, för att skriva ett sk tillstånd. Marockansk mat är btw såååå jäkla good! :D

2010-10-19 @ 15:41:32
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Anonym

Man tycker olika ;) Vi tyckte maten inte var god + att alla i sällskapet (6 vuxna och 2 barn) blev dåliga, men det är såklart inget som händer alla! Vi tyckte det va skitkallt när vi var där :p

2010-10-20 @ 18:58:21
Postat av: Lotta

fint skrivet tycker ja faktiskt

2010-12-03 @ 15:07:11
URL: http://jade.se

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0