Vin-tisdag med Anna

Igår blev det en heldag, och helnatt med Anna ;) muums. haha!
Hon kom in till tomelilla, det blev fika på B&B, sedan en runda på boan för lite nödvändigheter.
När det började bli kväll körde vi in till Anna och käkade lite mat och drack lite vin. Känns som att det var år och dagar sen vi hade vår lilla vinkväll ;) Vi tömde varsin 5liters baginbox. haha! Not! Jätte trevligt var det alla fall :)

Nu har jag precis pratat med försäkringskassan. När jag ringde, så började rösten säga att kön är ovanligt lång och man skulle ha tålamod typ. Men efter några knapp och nån minut kom jag fram. Mohaha! ;) Jag pratade med en kvinna och jag berättade om mitt problem med min blanketter och så. Arbetsförmedlingen har sagt till mig att jag inte ska fylla i dom under sommaren, då jag jobbar som mest. Men nu när jag pratade med henne så ska jag det :O Så nu ska jag fylla i fem blanketter!! :@ Lagom glad jag blev! Jävla... skit! Och jag måste vänta tills jag jobbar nästa gång så att jag kan skriva ner mina timmar. Alltså, jag dör. Fem månader.. ÅH!!!!
Tomelillas studievägledare är den mest upptagna kvinna jag vet! Jag vet inte hur många dagar och gånger jag har ringt henne, och antinge är hon ute, på möte eller så svarar hon inte. Jag har lämnat meddelande, så jag får väl hoppas att hon ringer upp.

Nu ska jag göra något vettigt.. Eller något :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0