Snart har jag en djungel i lägenheten, Izzi är mitt lejon.

Vilken seg dag det var varit idag. Jag satt i soffan och segade tills Carol frågade vid halv tre tiden om jag ville komma på kaffe. Så jag körde dit där, snackade lite skit som vanligt. Hon adopterade bort lite växter till mig, hennes sambo tyckte att hon hade för mycket grönt. Det är ju bara myyysigt :D hehe. Du får komma och hälsa på dom när du vill Carol ;)

Sen körde jag till Ica och måndagsshoppade, lite smått och gott :) Sen körde jag hem, gick ut med Izzi en lång runda. Kom hem, lagade oxpytt med ägg. Det är ju så himla gott !
Jag blev så himla sugen på chips. Det har jag varit ny i en vecka! Jag tror att hallonveckan är på väg. Men om jag nu tvunget skulle ha chips så tänkte jag att jag får fantamig och köpa det. Så jag tog med Izzi och promenerade till affären, först gick jag till coop. Men det satt en rälig man utanför så jag ville inte lämna izzi där, så jag gick till filmgiganten, men alla utlänningarna stod utanför (som vanligt) så jag ville inte lämna izzi där heller. Så vi gick till Bertils istället, så det blev en jävla runda :D haha! Men ska man tvunget käka chips så får man gå av sig lite först ;)

Nu ska jag titta vidare på Idol :)

Kommentarer
Postat av: Linda

HAHAHA det var väl förfan ingen lång runda? :P

2010-09-28 @ 18:19:27
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0