10 april 2011

God kväll.

Gårdagens jobb gick bra. Det var en lugn dag och kväll, mysiga gäster och inga större katastrofer :) Men jag var helt slut efter jobbet, och körde hem och la mig. m

Idag har jag tagit det lugnt. Det har varit strålande väder hela dagen! Jag satt ute på balkongen i förmiddes och solade lite, målade naglarna också och lyckades tappa behållaren så nu har jag två stora ringar av rött nagellack på balkongens betonggolv. Strålande Pauline! Försökte få bort det med lite aceton, men fick inte bort allt. Kanske kan måla golvet svart? :P haha!
Sen gjorde jag mig iordning och begav mig till Moster Becka Bus som skulle bjuda på tårta eftersom hon hade kalas igår men jag kunde inte komma. Kusin Fredrik och Fredrika kom också! Det blev massa tårta och kakor, sen när det började bli dax för kvällsmat så beställde vi lite pizza ;) hehe.
Kvällen har varit lugn och skön, har varit hos becka hela tiden. Kände att jag behövde lite sällskap faktiskt :) Dom flesta säger att jag är skön att umgås med för jag är så lugn. Det kanske stämmer, skönt att folk kan känna sig avslappnade med mig :)

Nu måste jag gå lägga mig. Ska ju upp tidigt imorron, usch vill verkligen inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0