24 april 2011

God kväll!

Ledsen för dålig uppdatering här, men jag varkens haft tid eller ork.. eller lust att skriva blogg faktiskt. Så kan det vara ibland :)

Så vad har hänt? I fredes jobbade jag. Vi hade sjukt mycket folk på kort tid, jag och Anna fick springa rövarna av oss! Vi fick lite försmak inför hur det kommer vara i sommar ;) hehe.
Efter jobbet körde jag hem, och sen begav jag mig till Lotta och käkade lite. Sen stack vi in till Ystadträffen med Baz, Tony och Stumpen. Bazze körde Lotus omegan, den går ju förträffligt jävla bra :D hehe! Men så roligt var det inte och kallt var det också! Jag och Lotta satt mest i bilen och försökte hålla värmen.


Baksätet.. ja vad liknar det? :P

Igår jobbade jag hela dagen. Det var mindre folk, men det gjorde inget eftersom jag tog den dagen själv. Lite långtråkigt mellan varven, men så kan det vara. Det slår ju aldrig fel också att när väl gäster kommer så kommer alla på en gång!
Nåja, jag slutade vid nio. Körde i racerfart hem och gjorde mig iordning, sen begav jag mig till Lotta och klunkade lite cider :) Jävlar vad det gick snabbt! Sen vid halv ett begav vi oss till Tingvalla. Jag fick höra att det skulle komma lite folk så jag och Lotta var lite oroliga, men när vi kom dit var det ganska knögat (eller fullt som det heter på rikssvenska)
Vi hade jätte trevligt som vanligt ! Inga större katastrofer alla fall :) Massa shots, och vi lyckades få varsin gratis drink, vilket egentligen inte var meningen :P Lotta började blöda i handen av någon konstig anledning, haha! Träffade på gamla godingar som man inte har träffat på hundra år, känns det som :) Lotta blev ganska rund om fötterna, ja jag kan väl säga att jag var heller inte långt ifrån. När Tony skulle släppa av lotta följde jag med in för att ta mina bilnycklar och fick till och med hjälpa lotta med att ta av hennes skor! hahaha!



Idag har jag inte mått hallonsaft, jag låg nog i sängen till nästan halv två. Hämst! Sen gjorde jag mig iordning och begav mig till min kära bil, jag hade helt missat att lotta och baz skulle åka med mig till mamma, så jag fick vända igen. haha! :D Yra Pauline.
Det var jätte mysigt hos mamma, hon hade gjort en jätte god heltstekt anka och Lotta hade gjort en jätte god sås till det :) Och jag vann äggpickningen! Yeeeeaaah! Låtsas vi..


Man skulle kunna tro att lotta sitter naken, men hon har en tubtop på sig ;)

Nu är jag hemma igen och försöker hålla ögonen öppna tills jag alla fall har skrivit klart detta inlägget. Skit drygt. Och äntligen är gatulampan utanför släckt! Jag har väntat på denna kväll. Jag tycker om att ha det helmörkt när jag sover och den stör lite faktiskt. Så inatt ska jag nog kunna somna gott ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0