27 april 2011

Igår efter att jag hade kommit hem från Ystad så slängde jag på min bikinin och satte mig på balkongen och rolade. Så himla skönt, bara relaxa. Rensa tankarna lite, tänka på att ta vara på livet och sina nära och kära.
Jag fick alla fall liiite färg, inte mycket, men ändå :) Sen lunchade jag med Tessan, det blev det glamorösa stället Gun's grill mitt på torget i Tomelilla! haha! Vi satt i solen och bara myste.
Sen körde jag in till Ystad för andra gången, det var ju krängar-tisdag med Anna ;) Eller jag krängde, hon fegade . hehe. Vi körde till Supermarket, men först gick vi en runda på regementet, gick runt och runt och runt. Väl inne på supermarket fick vi för att käka ute. Så vi körde ner i stan, men till vår förvåning så har ingen resturang i Ystad börjar med utservering än! Fyyyy skäms! Så vi gick till regementet och köpte med oss lite mat och satte oss ute på Annas innergård.. Jätte mysigt det också :)
Mätta och belåtna gick vi till Hemmakväll (efter två steg fick jag håll och det gick inte över!), vi köpte med oss massa gott hem, sen blev det bara ryggläge i soffan!

Idag har jag varit på solhuset, vi fick redan gå hem halv elva. Lönt när jag kom kvart över nio, ja jag försov mig! Hade konstiga drömmar, vaknade jätte konstigt.. Nåja.. Sen körde jag och tvättade bilen! Kryss i taket! Men den jävla maskinen tvättar ju inte fälgarna som den ska! Moget..
Sen försökte jag sola på balkongen, men det blåser fruktansvärt kallt idag, så det gick fantamig inte att sola!
Nu blir det lunch med Tessan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0