En riktig bra dag!

Klockan elva begav jag mig till Kristianstad, skoja inte att den jävla vägen är tråkig att köra! Usch usch, väl framme på resecentrum körde jag ungefär 20varv innan nån jävla bil skulle köra så att jag fick en parkering (!) När jag väl fick en mötte jag upp becka och vi började vår jakt efter en uteservering som vi kunde sitta på. Vi hittade en som hade buffe så vi självklart köpte lite mat :) Maten var jätte god dock var inte kaffet lika gott även om jag har 10liter mjölk, så smakade det mindre gott. Vi satt och tjabbade i två timmar, vi körde klockorna ringa och becka fick panik för klockan va två och hon skulle fixa sin nagel då. Så sprang dit, vilket inte var superlångt bort.
Efter det gick vi och köpte en glass, satte oss och mös i solen. Även då sprang klockan iväg, vi gick tillbaka till "centrum" och bestämde oss för en kaffe till. Vi tog take-away och satte oss vid en bänk längs bäcken. Jätte mysigt :) Minuterna gick där också och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Helt plötsligt var klockan jätte mycket och jag skulle köra becka hem, men jag kom på att jag skulle köpa lite gott till helgen och kom på att jag inte hinner till Tomelilla innan systemet stängde. Vi vände och shoppade lite saft ;) Och jag hittade Liebfraumilch! Kääärlek!
Det har verkligen en super mysig dag och det är så himla tråkigt att vi träffas så sällan, men det ska vi försöka ändra på :)


Jag har alltid en förmåga att klä på mig för mycket, och det gjorde jag verkligen idag för det var supervarmt ute! Som tur kunde jag ju klä av mig lite :)






Jag satt i solen hela tiden, varmt och skönt! Och jag fick liiiite färg faktiskt ;)

När jag kommer mot österlen igen ringer Patrik och frågar om jag har tid för att byta däck, får ju passa på :) Så jag körde till lunnarp och hämtade däcken och körde in till "verkstan" ;) Patrik var jätte snäll som även fixade mitt ena dimljus, så nu kan jag ha raggarbelysning ! haha! Och vi planerade även också lite som ska göras på bilen, framförallt en service och stereon :D Helt underbart! Tack så jätte mycket ännu en gång! Även om jag inte hjälpte till att skruva så blev jag ändå skitig om fingarna, men det är så det ska vara ;)
Jag kom inte därifrån förrän närmare halv tio, så jag körde hem och nu sitter jag här med ett glas vin. Skönt att varva ner lite faktiskt.
m

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0