Jag trodde att jag skulle dö för en sekund

Jag satt här och surfade på datorn, var inne på google.se och skulle kolla en bild. När jag klickar på en bild så dyker en massa fönster upp "VARNING VARNING, TROJAN!"... typ. Jag får liiiiite panik, ringer min kära broder som är lite expert på datorer. Springer till bilen och kör i racerfart till honom. När jag kommer dit och han tittar på datorn drar han en djuuuup suck och sedan får han stora ögon och fattar ingenting. Min dator lyckades lura han totalt, mohaha! Men till sist fick han rätt på det.. och han förbannade mig för att jag hade så otroligt mycket skit på datorn, jag visste inte ens var hälften var.. Han satt och sa "Vad är det där då? Vad har du det till?? Vet du var det är??" Näää, det är inte jag som är datasnillet ;) haha.
Men nu är äntligen min lilla bebis räddad :) För nu alla fall.. Som jag skrev igår..? den dära kvinnan som blev kära i matriella saker.. jag har nog lightversionen. Jag trodde att jag skulle dö när varje gång pontus drog en djup suck eller slog näven i pannan. Jag trodde det var över liksom.

Nu måste jag verkligen nanna. Jag ska jobba imorron, så det blir inget solhuset. JAAAA! Om tre kvart blir Therese 29år! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0