Vilken dag!

Jag och Anna bestämde oss spontant att bege oss till Nova Lund. Hon kom till mig och vi begav oss :)
När vi kommer till lund och kör på motorvägen känner jag att bilen känns jävligt konstig, skakar lite väl mycket än vanligt. Rätt som det är får jag punka på framdäcket och vi är tvugna att stanna! Vi båda fick panik och insåg att vi måste byta däck! Som tur hade jag ett reserv.. Så vi bak i kofferten och rotade fram allt och började mecka. Det gick sådär bra kan jag berätta. Vi fick av bultarna och hjulet, men längre kom vi inte. Efter en halvtimme meckande stannade en kille för att faktiskt hjälpa oss! Alla andra bara körde förbi och lastbilarna tutade på oss! Idioter. Killen tittade lite på vad vi hade gjort och kom fram till att vi hade satt domkraften upp och ner så det var därför vi inte fick upp bilen ordentligt! Ååååh.. Ganska pinsamt läge.. I den sekunden ser vi en polisbil som stannar och typ varnar trafiken eller nåt. Konstapeln var jätte schysst och sa att vi skulle ta det lugnt i trafiken och så :P
Efter två minuter hade killen satt på däcket och allt var klart för att köra :) Så hiiiimla snällt av honom som stannade för att hjälpa oss två yra hönor. haha!


Har man inte kraft i armarna får man använda kroppsvikten ;)

Sen när vi väl kom till nova lunda sprang vi in till toaletterna för att tvätta händerna. Man blir ju skitig av att byta däck ;) Efter det blev det mat och en shoppingrunda! Det blev bara nödvändigheter för mig, inget avancerat. Vi var inte riktigt på hugget, att byta däck på en motorväg var verkligen en rysare ;) haha!


Sesam kyckling med nudlar och wokade grönsaker. Supergott!

När klockan blev sju kände vi att vi var ganska trötta och hade ont i fötterna, så vi begav oss hemåt. Vi svängde in en runda till Ica, för jag skulle köpa med lite kvällsmacka och lunch till imorron.

Nu ska måste jag gå lägga mig om jag ska orka gå upp imorgon bitti :) Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Linda

HAHAHAHAHAHA upp och ner?! HAHAHAHA jag döööör. Kan se din min när han sa det :D

2011-04-12 @ 11:03:08
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag sa ju att den var upp och ner! Haha vilken syn det måste ha varit, men nu är vi iaf rutinerade:) vi får inte glömma rosen :P

2011-04-12 @ 18:50:34

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0