8 augusti 2011

Känns som att jag har tagit en liten bloggpaus eller nåt. Har inte orkat uppdatera faktiskt :)
I lördes jobbade jag för fulla muggar, det gick bra. Men det är så himla jobbigt att jobba så långt in på natten. Vi körde ifrån jobbet halv fyra, så tolv timmars jobb.
Sen igår var det upp till jobbet igen i vanlig tid. Jag kan säga att det kändes som att jag hade världens bakfylla eller nåt, jag var så jävla trött och allt snurrade. Men jag kom till jobbet, var där till klockan tre sen körde jag hem. Gjorde inte för mycket när jag kom hem, satte mig i soffan och somnade nästan. Men tänkte att det var nog bättre att hålla sig uppe så att jag skulle kunna somna sen för natten :)
Jag bestämde mig för att ringa till mamma, jag frågade om hon och Pontus ville äta thaimat med mig. Jag kände att jag inte orkade laga mat och jag ville inte bara sitta hemma. Så vi möttes upp på resturangen och käkade lite god mat och god dricka ;) Jätte trevligt var det, precis vad jag behövde.


Jag fick egentligen inte skriva att jag tyckte att Singha ölen smakade tjejöl ;) haha!


Idag har jag varit ledig. Jag har tvättat sen klockan nio imorse och lyckades få två tvätttider så jag tvättade ända till klockan fyra, fick myycke gjort :D Och jag rensade i garderoben och organiserade där så nu hittar jag nog allt. Där blev 4 kassar som jag ska ge till Erikshjälpen, så skönt :) Det är kläder som jag inte använder eller är förstora till mig.
Vid fem tiden bestämde jag mig för att cykla ner till Hälsokostbutiken och Systemet (bra kombination va? haha) Jag fixade frillan skit snyggt, blev riktigt stort och fluffigt ;) När jag kommer ut från Hälsobutiken så spöregnar det! Jag springer in på systemet och köper det jag vill ha och springer ut till min cykel och cyklar hem allt vad jag kan! När jag kommer hem så ser jag att mitt hår är helt förstört! :( Jag tar fram hårfönen snabbt, men det kunde inte räddas. Så jävla typiskt! När man väl gör en frilla så ska den sabbas.
Jag fick också reda på hos Hälsobutiken att jag ska inte ta dom här melatonintabletterna, dom säljs inte ens här i sverige! Så jag undrar vart min syster har fått dom ifrån?
Nu ikväll träffade jag Lotta, har ju inte träffat min syster på en månad även om vi bor i samma by :O Vi båda jobbar sjukt mycket just nu, så det blir inte mycket tid över :( Vi körde till Simrishamn och tog en glass i hamnen, så himla mysigt :) Satt där en bra stund och snackade. Eller så gott vi kunde, vi kunde knappt snacka eftersom glassen bedövade våra tungor :P haha!
Sen när vi kom tillbaka till Tomelilla körde vi till huset, eller ja vi stod utanför, det är ju inte köpt än ;) Det var ganska mörkt så man såg inte så mycket, men ändå :)


Strawberry cheesecake och gammeldagsvanilj :D Muuums!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, det känns som att det behövs. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0