Could I ever live like that?

Vad skönt att det blev en tidig kväll. Klockan är tio och jag har hunnit med att gå ut med izzi, städa köket och ätit två varma mackor :) Nu sitter jag här i min soffa, fullt med tända värmeljus och myser. Jag kan inte fatta att jag har bott i denna lägenheten i över ett år, tiden går så himla snabbt! Sen kan jag inte fatta att det redan är fredag imorron.. igen! Wtf? Veckorna går så himla snabbt. Snart är det höst, mindre jobb, mer kyla och mysiga koftor . Framförallt massa mys med vänner och familj :) Guuud vad jag har saknat er!
Sa jag att Radiotjänst ringde mig? Om jag har gjort det så gör jag det igen, för det stör mig fortfarande! Att dom jävlarna ringde på dolt nummer, och för en gång skull så svarade jag. Vilket jag inte brukar göra, men den dagen var jag så nyfiken. Nåja.. Jag har sluppit det i ett år alla fall :)
Tjaa.. vad händer annars? Om ni har missat det så jobbar jag rätt mycket ;) haha! Det går ju inte att undgå. Men snart blir det mindre av det, och då kommer vi säkert gnälla för det . haha!
Nä, jag ska nog duscha av mig lite sen blir det sängen :) Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0