Godnatt!

Det har verkligen varit full rulle idag, men ändå har jag tagit det lugnt :)
Vid ett tiden cyklade jag och Izzi ner till Bullen&Bönan för att fika med mamma (jag trodde att det var fel på mitt cykeldäck, men tydligen behövdes det bara pumpas :D haha!). Men där var fullt så vi cyklade till Fiket där vi träffade på Therese och Alicia, så det blev mys där :) Det är så härligt att cykla med Izzi, hon sitter så sött i korgen och njuter av vinden som svalkar henne. Och jag tänkte att hon kunde följa med eftersom hon är hemma så mycket nu när jag jobbar, lilla bubban då :/
Sen cyklade jag och mamma hem, började med att montera min byrå som jag köpte på Ikea. Mamma är ju uppvuxen med Ikeamöbler eftersom hon kommer från Malmö från början, så hon är van att montera ;) haha! Det tog oss 1½ timme och hundra skruvar var där! Herre min jävlar, vad vi var trötta när vi var på dom sista två lådorna. haha!
När vi var klara så kom Pontus hit och jag bjöd dom på Beas goda Pasta Carbonara :D Vi åt tills vi storknade. hehe.
Nu ikväll har jag städat för glattalivet, jag hatar egentligen att köpa nya möbler innan jag har gjort mig av med dom gamla, nu står tvbänken och byrån ivägen för mig, det tar för mycket plats. Hur ska det gå när jag ska köpa soffa? ;) haha!
Jag ska bara dricka upp mitt glas vin, sen blir det sängen. Jag har tänt massa värmeljus, så här är riktigt mysigt. :) Tänk att jag har bott här i ett år (och ännu har jag inga tavlor på väggarna, katastrofa) Jag letar efter de perfekta tavlorna, jag börjar trivas här faktiskt. Men visst hade det varit skönt med något större, men just nu passar det alla fall :)
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0