Godkväll

Gud vad jag är på hugget idag att blogga då :) Kanske för att jag är uttråkad för att Mattias jobbar ? Antagligen.. snart är han på väg hem alla fall. Jag har precis tagit en lång varm skön dusch med massa skrubbning, det var länge sen så det var på tiden :) Ska snart fixa naglarna och smörja in mig. Kände för att rå om mig lite, jag är så himla dålig på att göra det. Min hud bli snustorr varje gång jag har duschat och så glömmer jag att smörja in mig osv. Know you how it is, right?
Kom och tänka på Marocko, eller semester överhuvudtaget. Dom senaste två nyårarna har jag spenderat utomlands, men så blir det inte iår! Nu blir det festligheter här hemma i kalla sverige :P Roligt ska det bli! Kanske bli till nästa år istället?
Jag hittade förresten en mobil! Men den fanns inte i lager :( En Sony Ericsson Arc Midnight Blue, för bara 1999kr! Jag kollade upp den på andra ställen och då kostade den cirka 4tusen. Så det är kanske inte så konstigt att den är slut. Nåja, om den är lika billig sen när den kommer in igen så tvekar jag inte ett dugg :D

Snygg eller vad?! :D
  • Stor 4,2-tums pekskärm
  • 8,1 megapixel kamera med autofokus
  • HD-filmning
  • Snabbt trådlöst nätverk
  • Anslut till TV:n via HDMI-uttaget
  • Android

Kommentarer
Postat av: Linda

Haha minns du när du smorde dig INNAN du duschade. HAHAHAHAHA blondin!

2011-12-21 @ 19:44:09
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0