31/12-10 Nyårafton

Vi vaknade och insåg att det var ett strålande väder (straaaandeeen!!), Linda vaknade med världen frilla som jag tyckte var ganska rolig ;) Sen åt vi lite frukost och träffade upp Mouloud för att gå ner till stranden för att sola lite :) Jag tror vi var på plats redan vid 11-tiden. Efter ett tag var Mouloud tvungen att gå eftersom han skulle ta bussen till Sidi Ifni pga sin sjuka mamma. Så han gick och vi blev ensamma. Direkt när vi blev själva märkte vi skillnaden eftersom alla typer började komma och försöka sälja saker och övertala oss att sola på hotellens solstolar. Lite störigt!! Vi hade alla fall poliser som kör runt på stranden. Annars hade vi varit totalt körda!
Sen när vi gick hem i vanlig ordning var det en man som tog Linda på axeln och frågade om hon ville ha sex, uuuuur!
Vi gick och handlade lite mat, gick tillbaka till hotellet och skulle sova, men det jag kunde inte eftersom jag hostade så himla mycket :(


Den stora jävla skalbaggen bet mig på rumpan! Jag satt i lugn och ro och sen kryper den jäveln på mig. Kände mig ganska sexuellt utnyttjad :P haha!



Helt plötsligt från ingenstans vid femtiden, knackade det på dörren. Jag öppnade och där stod en städerska med blommor i handen och rosenblad. Hon gick in, spred blomblad på den ena sängen, kastade ut lite godis på den och gav mig en vas med två rosor i. Snacka om att vi blev förvånade :P haha! En stund senare kommer städerskan igen och ger oss mandariner .



Vi gjorde oss nyårsfina och mötte upp Rashid som skulle vara vår barnvakt, eftersom Mouloud inte var i stan. Vi gick till Babel som har blivit favoritstället. Där nere blev det lite berberdans som berber som kom in i resturangen för att tjäna sin lilla slant på turister, men roligt var det :)
Vi skulle gå på toaletten innan vi gick till stranden, Linda berättar det bättre så jag snodde detta från hennes blogg "När vi sedan skulle gå ner till stranden blev vi akut kissnödiga så vi valde att gå in på en toalett som vi gått förbi dagligen. När vi kom in och jag öppnade ett av båsen, vinkade jag till mig Pauline snabbt för att visa henne en äkta gammeldags toalett. HAHAHAHAHAHA jag trodde jag skulle kissa på mig av hennes reaktion! Hon skrek och garvade och jag garvade så jag nästan la mig ner på det äckliga golvet. HAHA störtskön! Tur att jag är hennes lärare för hon visste inte alls hur dom fungerade. Så jag fick ge henne en snabbkurs. Ner med brallorna, backa in, kasta inte pappret i hålet, hinken på sidan som du ser där den ska du fylla vatten i från kranen som är ovanför, sedan ska du "spola" rent där, ta med pappret ut, kasta i hinken utanför, tvätta händerna. HAHAHAHAHA hon var så jäkla söt: LIIINDA, HUR GÖR JAG NUDÅ?! Nu har jag backat in, vad gör jag nu?! Jag: KISSA! HAHA! Jag blev klar innan henne så jag var påväg ut. Rachid hade hört hur Pauline skrek och sa "Omg, what happened, is everything ok?" HAHAHA fyfan vilken upplevelse. Fan vad jag önskar att jag spelat in det på film!"
Väl på stranden var det smockat med folk, vi lyckades hitta en plats och satte oss för att vänta på tolvslaget. Vi satt och snacka, försökte lära Rashid svenska och han försökte lära Linda arabiska. När tolvslaget kom var det en man som tallade Linda på benet! Rashid fick svarta ögon och började skälla ut mannen och menade på att han hade ingen respekt för kvinnor, ganska sexigt. haha! Sen fick vi inte gå ensamma utan honom. Han bokstavligttalat gick bakom oss och höll oss på axlarna och styrde oss vart vi skulle gå. Jag gick och muttrade om att jag kunde minsann gå själv. Kan själv ju! Nåja, han ville inget illa ju. Bara skydda oss mot räliga muslimska män :P
Efter att vi hade tittat på fyrverkerierna så begav vi oss tillbaka till hotellet :)
Linda försökte fiska upp sin extra nyckel som hon hade gömt i min resväska.

Walo - Inget - Amen sluta! Du!


Jag som är kladdermajan nr 1 skulle självklart spilla ut couscous över hela bordet :P


Vi fick också varsin gigauntisk sked !

"Helt plötsligt kom det in 4 kvinnor och 3 män i underliga kläder och med instrument. Dom började spela och dansa. Rachid berättade att det var berberfolk som gick runt på restaurangerna för att fira in det nya året. Dom drog upp oss på golvet och började dansa med oss. Rachid tog självklart bilder för att föreviga ögonblicket! Haha!Berberfolk är ursprungsfolket i Marocko men på 700-talet kom araberna till Marocko och tog över landet. Fortfarande tillhör dock en ganska stor del av Marockos befolkning olika berberfolk. Rachid och Mouloud har båda två rötter från berberfolket eftersom deras mammor är berber. De kan därför prata marockanska och berberiska vilket är väldigt annorlunda arabiskan."


En bajshand i taket!!


Linda försöker lära Rashid svenska :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0