En pengasedel är bara papper

Ibland kan man undra varför en "vanlig"pappersbit som är skuren helt rektulangelärt rätt och har lite färg kan va värd så mycket, att det styr våra liv. Att folk kan bli så giriga att vilja mer och mycket. Vad hände med att pengar har ingen betydelse, så länge man har hälsan i behåll?
Och när man inte har pengar blir man deprimerad och plötsligt har man inget tak över huvudet. Man försöker vända på varenda krona, men ändå kommer där nya räkningar som man inte kan betala. Just för att man inte har dom dära färgade pappersbitarna som är perfekt skurna.
Man blir så himla envis att man ska ge sig fan på att man kan klara sig själv, men i slutänden står man där med utsträckta händer och har gett upp. Nuförtiden är det så himla svårt att få jobb, dom har ställt högre krav och vem som helst kan inte få jobb i olika yrken. Nu måste man läsa böcker i flera och till sist få ett papper där det står "grattis till examen", men det är ingen garanti att man får ett jobb.
Till sist märker man att man snart börjar sig döden och inte har man en spänn.

Kommentarer
Postat av: Linda

Fan vad djup du är idag! Just därför vill jag inte att mina barn ska växa upp i Sverige, just för pengarna är värd så sjukt mycket. Du såg hur det var i Marocko. Pengar hade ett helt annat värde där. Man var glad för så lite. Det är SÅ jag vill mina barn ska växa upp. Att pengar helt enkelt ska betyda något.

2011-02-05 @ 15:52:33
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Tezzan

Du ahr ju miiinst 60 år kvar innan du börjar o närma dig döden...det e måååååååånga år....;)

2011-02-05 @ 17:02:27
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0