Godnatt

Jag har haft en jätte mysig dag! Lotta kom till mig vid tre tiden och vi fikade på mina goda kanelbullar och lite te. Satt och snacka, skvallra och skratta :) Sen bestämde vi oss för att gå till hälsolinjen för Lotta skulle köpa smink, men tydligen hade just det hon skulle ha utgått från sortimentet och det är något jag också använder! Jävla skit! Vi begav oss sedan till Lidl (det är väääldigt sällan jag går dit.) för att kolla om dom hade Daloon's Klassiska vårrullar, men det hade dom inte. Vi hittade Sourcream and Cheese chips! Dock nåt utlänskt märkte, men dom smakade nästan likadant :D Underbart! Man kanske ska börja handla där trots allt? haha! Vi gick hem till Lotta och slängde in en tvätt, och begav oss till mig för att hämta Izzi och sen begav vi oss till P.
Jag bjöd hem Lotta på lite mat, vi slängde ihop lite Korv Stroganoff som var ganska länge sen jag åt. P åt mycket som vanligt, vilket glädjer mig :) Jag och Lotta kan laga mat ju. hehe. Det blev även ett glas vin till maten, det är ju faktiskt lill-lördag. (hehe)
Nu har vi nästan precis kommit hem igen, vi följde lotta hem eftersom det är mörkt ute ;) Det är ganska skönt att gå ut och gå. Jag har ju energi som en liten unge och kunde gått en mil till, har blivit ganska rastlös i benen på det senaste. (fem kilo har man ju gått upp!!)
Sängen kallar på en, blir en tidig morgon imorron eftersom man ska till jobbcoachingen. Carol glöm inte kaffe klockan två!

Kommentarer
Postat av: Carol

Glöm inte du heller! :P

2011-02-24 @ 07:38:49
URL: http://crolas.webblogg.se/
Postat av: Linda

Ojojoj nu får du ju köra lagligt dit också ;P

2011-02-24 @ 08:07:38
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Linda

Men preeeecis. Hon är korkad. Minst sagt. Men vi får väl se vem som har rätt. Hon måste ju ha gjort något fel eftersom hon måste göra om det hela tiden...



Awww, du tycker jag är duktig! :D

2011-02-24 @ 09:23:06
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0