Promenad

Jag tog med mig izzi och begav mig till mamma. Snacka om jag var påpälsad, jag såg ut som en köttbulle! Men jag frös inte alla fall :) Det var riktigt skönt att vara ute och gå, både till och från mamma. Inga problem, kanske ska tvinga med P ut ikväll? ;) haha! Jag ska laga ugnsstekt falukorv med hemlagad mos som han beställde igårkväll, så då kan han följa med mig på en promenad. Vill säga om jag orkar sen när det väl kommer till kritan :) hehe.
Det var jätte mysigt hos mamma, vi fikade lite och bara va. Som vi alltid brukar vara :) Och jag fick med mig lite mat till Izzi också!
Nu ska jag sortera lite tvätt, sen ska jag bege mig till P.


När jag var på Åkes Däck och byte däck på min bil :)

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Visst är det friskt att gå en promenad fast att det är motigt att komma iväg o man mest fryser vid tanken att ge sig ut men jag tycker det är så skönt o få frisk luft o nu har jag börjat med mina powerwalks igen på morgonen då jag o Freja ger oss iväg på en snabb promenad efter jag varit ute med alla först :)...riktigt uppfriskande, klart man fryser i början men jösses vad varm jag är i kläderna när jag kommer hem...så nu blir det en dusch :)...

Tack för en mysig bara vara fikastund gumsan :)

Pusspuss ♥ ♥ ♥

2011-02-23 @ 09:30:21

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0