15 januari 2011

God eftermiddag.

Jag fick min väska igår!! :D Helt underbart! Gubben som lämnade den blev nog nästan lite rädd när jag började studsa och skrika av glädje :P haha! Nej skämt och sido, det gjorde jag sen ;)
Sen gjorde jag mig iordning och P hämtade mig, sen drog vi till Nova Lund. Jag skulle lämna tillbaka en julklapp, och det var nätt och jämt att jag kunde eftersom det var bara bytesrätt. Nåja, efter många om och men så gav expediten sig :)
Jag dog nästan när jag kom in på Nova, "Rea"-skyltar skrek i varenda hörna, jag är sån himla rea nörd så jag kunde snabbt hålla mig i skinnet. Men jag fyndade en cardigan på gina tricot för 49kr.
Sen körde vi till Tomelilla igen, beställde hem lite thaimat (Tomelilla råkar ha den godaste thaimaten EVER) Efter den bamsemåltiden körde vi ut till pappa och bea, det var jätte mysigt att mysa lite med DoggeLiten. Han har växt en del sen sist jag träffade han ;) Rätt som det är bjuder bea på lite vin, svag som jag är kunde jag inte låta bli. Bara det att jag glömde att jag skulle köra hem min bil sen, men den fick stanna kvar helt enkelt ;)

Idag har jag varit hos mamma en snabb stund, mys mys :) Nu ska jag göra mig iordning och bege mig till Ystad, blir myskväll med söta Anna ;) haha!

Kommentarer
Postat av: Anna

Kärt av dig att jag slapp gullig iaf:P snart blir det maaaaat! och framförallt vin :D

2011-01-15 @ 16:24:21

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0