17 januari 2011

Jag tänkte dra en snabb genomgång, eftersom jag är så himla seg på att blogga nuförtiden ;)

I lördes begav jag mig in till Anna för lite mys och vin. Ja, och självklart mat, vi kan ju inte glömma det ! Så vi fixade lite mat, eller ja Anna bjöd på jätte goda snittar först. Jätte romantiskt :D haha! Sen blev det mat, och som vanligt rensade vi allt, och tydligen hade jag ingen botten iheller :S
Efter det satte vi oss i soffan med varsitt glas vin och tjabbade. Kollade på Hipphipp också, men jag måste säga att jag är lite besviken, ha dom gamla karakäterna kvar och skit i dom nya!!
Sen drog vi till Kingan och tog en snabb rom och cola, där har blivit konstigt så vi begav oss vidare till Soft. Trevligt hade vi där, men helt plötsligt måste jag springa till tåget.. MEN! .. när jag kommer dit så har tåget redan gått! Så jag fick ringa runder som en galning för att fixa skjuss hem, en timme senare och en styck frysen Pauline så kom Kim till min räddning. Jag har nog aldrig frysit och varit så blöt om fötterna i hela mitt liv. Skorna är fortfarande blöta :P haha!

Igår mådde jag inte hallonsaft på hela dagen, plus att jag skulle tvätta. Jag ska ALDRIG tvätta när jag är bakfull, fy fan va jobbigt det var. men jag klara det :) På kvällen körde jag och P ut till pappa och käkade pizza, tack du :)

Nu idag har jag varit på ams, Ica.. när jag kom hem fick jag ett fem i tolv ryck och började bada Izzi, sen skrubbade jag toaletten. Lite snyggare blev det, men kalkfläckar är verkligen apa att ta bort!
Snart ska jag bege mig till P, först klä på mig lite :)

Kommentarer
Postat av: Carol

Du måste ha sånt där super medel, som sånt man använder i kåseberga eller som på pappas jobb... det är ordentliga fina medel som prylar skiten ur kalk... hemmafruns bästa vän ;)

2011-01-17 @ 19:12:22
URL: http://crolas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0