27/12-10 Resan till Casablanca

Vi tog hotellbussen till flygplatsen, där vi var ganska tidiga. Den flygplatsen är gigantisk! Först käkade vi lite frukost, det blev kycklingwrap och pommes.. klockan åtta på morgonen. Haha!
Efter incheckningen fick vi ta ett tåg till nästa station, flygplatsen var gigantisk som sagt.
När vi hade köpt konstiga ciggareter på taxfreen gick vi till gaten. Efter en liten stund fick vi boarda planet.
Flyget gick bra och när vi landade i Casablanca, Marocko tog vi våra väskor, växlade pengar. Sen mötte Linda upp Mouloud och vi begav oss mot hotellet.
Vi gick ner till tågstationen, där tåget luktade skunk. När vi kom fram tog vi en lunch, jag åt en jätte god lasagne med mycket ost! hehe.
Sen tog vi ett tåg igen, det tåget var värre än det förra! Det var trångt, många folk och alla tanter trängde sig! Plus att där var stopp i toaletten, med en bajskorv och pappret var slut! Jag vägrade att gå där!  Efter en timme fick vi äntligen platser då en flicka satt och råglodde på mig och Linda! Skit obekvämt! Hon hade väl aldrig sett europer för :P
När tågresan var slut klev vi av tåget och vi gick och kissade, jag råkade spola ner pappret när man tydligen inte fick. Det får man ju i Sverige! :O
Vi satte oss på bussen och alla andra började dividera om att andra satt på deras platser. BARA SÄTT ER NER! När vi hade åkt en bit stannade vi och det var en jätte lång bilkö! Det visade sig att det hade hänt en olycka, vi satt fast i 1½timme. Vi var jätte trötta och ville bara till hotellet och sova, eftersom klockan var säkert tio på kvällen. När vi åkte förbi olyckan var det en stor lastbil och en liten lastbil som hade krockat och det låg potatis överallt! ... Matmissbruk!
Äntligen var vi på väg igen skulle jag fota Linda, bara det att det var mörkt i hela bussen och blixten lyste som bara den! plus att Linda (och hela bussen) blev nästan blind, och hon gjorde en skit rolig min sp att jag började asgarva tills jag grät!
Sen när resan var slut bestämde vi oss för ayy ta en taxi till hotellet. Vi fick tag i världens minsta taxi, en fiat eller nåt. Chauffören la våra väskor i bagaget och väskorna låg halvt utanför bilen! Snacka om att vi var rädda för att vi skulle tappa dom! Han körde som han hade stulit bilen också :S
Väl framme på hotellet lämnade vi av väskorna och tog en taxi för att köpa hem mat. Klockan var ungefär halv tolv på kvällen. Vi köpte pizzor på Pizza Hut och tog taxin hem igen.
När vi var hemma åt vi snabbt upp pizzan, sen la vi oss för att sova.


Där var en snäll kvinna som sa att hon kunde ta en foto på oss, tyvärr kunde hon inte ta något bra (!)

Jag skulle fråga informationen om där fanns nåt rökrum, som sagt, spanjorer kan knappt engelska. Och jag ser seriöst ut som en nörd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0