Jag stammar - vad är du bra på?

Det var länge sen jag skrev om stamningen, men det kan vara för att det går ganska bra för mig och jag tänker inte på den lika mycket. Men detta är ju en blogg om stamning, eller rättare sagt min stamning :)
Jag har fortfarande dagar då jag känner att stamningen inte är på topp, då vill jag sjunka under jorden. Hösten är värst för mig, då har sommaren varit och allt har varit frid och fröjd. Sen kommer mörker och kylan, det är som att stamningen känner det på sig. Det brukar alltid ordna upp sig mot våren, april-maj nångång.
Jag har lämnat tillbaka min speecheasy för att jag kände att jag inte hade något behov av den just nu. Det kändes bättre att någon annan som har värre stamning än jag kan ha den, istället för att den ligger hemma hos mig och dammar. Så jag tyckte att jag gjorde en bra gärning!

En film som jag måste se är The King Speechs och den kommer snart på bio också :D


Kommentarer
Postat av: Anita

Hej! Tack för din blog om stamning. Och roligt att du använder min slogan (Jag stammar, vad är du bra på) :-) Alla som berättar om stamning gör en enormt viktig insats. Om inte för oss vuxna, då för alla barn som inte kommit så långt än och som mår dåligt. Skriv även gärna i Stamningsförbundets tidning med jämna mellanrum. Är bara tacksamt.

Hälsningar, Anita

2011-02-06 @ 15:58:23
URL: http://scatsis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0