26 juli 2011

God förmiddag.

Vet ni att det är slutet på juli? Snart är det Augusti och då är sommaren nästan slut. Jag kan faktiskt säga att jag längtar, denna sommaren har varit pain in the ass kan jag säga.. och nu har jag nästan inte lust att få nån värme. Nä bara skoja, lite värme är aldrig fel ;)
Jag har sovit hyfsat bra, men ändå inte. Jag måste verkligen ta mina melatonintabletter innan sängdags, dom hjälper en att slappna av jätte mycket så att man verkligen får den sömnen man behöver. Det är inget farligt, bara hjälpmedel :)

Gud vad jag är nöjd med mina inköp igår, just nu sitter jag med min "Fruity"tröja och myser, den är ju råskön! Mina möbler ska jag montera en vacker dag, och soffan ska jag införskaffa mig nåndag också. Min lägenhet kommer bli så fin :D Nu fattas det bara nya tapeter i hallen.. Ja jag får väl ringa till hyresvärden nåndag.

Jag längtar tills jag får hem min soffa, kanske ska köpa den över nätet? Kollade precis vad det kostar att frakta hem den. 500kr, det skulle man kunna leva med? Tror ni att dom kan ta min gamla soffa med sig? Det är också en ikea soffa ju :P hahahaa!


Denna skönheten ska bli min :D Mohahaha! Den är ju inte riktig så blå i verkligheten, då är den mer grå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0