8 juli 2011

Godmorgon Fredag!

Nu sitter jag här i soffan, har lagt i min andra runda tvätt, käkat frukost, pratat med Bebbo och Carol i telefon, och framförallt gått ut med Izzi på hennes morgonrunda. Snart ska jag ner i tvättstugan igen, vilken hurtig tjej jag är ;) Men fy fan va jag är trött. Känner att mensen är påväg och huvudvärken börjar smyga in på mig nu. Det är ju kanske vädret som spelar in där? Tur att Carol ringde och väckte mig klockan åtta, så att jag verkligen vaknade. Annars hade jag nog sovit fortfarande.

Min mobil är dum i huvet.. Efter att mitt "telefonminne var fullt" och mina sms raderades från telefonen så har min samtalslista gett upp. Den uppdateras inte längre, när jag går in på grönlur så står där "samtalslistan tom". Så nu måste jag gå in i telefonboken när jag ska ringa någon. Jobbigt va?! Snart dax att köpa ny lur tror jag.

*springer ner i tvättstugan* Puh, det var jobbigt. Vika kläder är inte det roligaste, men jag måste.. annars bara ligger det i tvättkorgen till nästa gång jag ska tvätta :P haha!

Nä detta har tagit mig en timme att skriva detta inlägget, dax att publicera :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0