För det va marknad idag!

Jag säger er bara; Vilket fiasko! Jag Tessan och Alicia beger oss ner till byn (den lilla biten där är) och när vi börjar närma oss så frågar jag Therese "Är det verkligen marknad idag?" Jag lovar att jag kunde räkna stånden på mina två händer.. Annars brukar det vara smockfullt! Det regnade så pass mycket att knallarna hade begett sig tilll Sjöbo direkt, och det var en del som packade ner sina tält redan. Nåja.. jag fick mitt godis (och Annas), mina munkar (och Christinas munkar, och så köpte vi Tjejkorv. Ja den hette så. Det är typ som ystakorv, älskar den :D mums! (påläggskorv)
Sen blev vi så jävla ledsna på vädret så att vi gick upp till oma och fikade där. Det var ju länge sen jag var där, ju äldre man blir ju upptagnare blir man också tydligen? Så vi bjöd lite på korven som vi köpte och munkar också :D

(Tydligen hade jag glömt att publicera detta inlägget så jag fortsätter bara)

Sen gick jag hem och tog det lugnt. Gjorde mig iordning för eventuellt jobb, men jag blev ledig :) Jag ringde till pappa och fråga om det gick bra att komma ut och hälsa på. Självklart :) Så jag blev bjuden på mat och så bjöd jag på munkar och nogaut :D Mums mums! Det blev massa bus och mys med DoggeLiten också, att den lilla minimänniskan kan ha så mycket energi, och vilket litet charmtroll han är :) Jätte trevligt var det alla fall, tack så mycket!

Jag gick in på ordlista.se och skulle översätta en mening. "Jag har en klump i magen" till Polska så blev det "Mam guza w brzuchu", men när jag översatte från polska till svenska så blev det "Jag har en tumör i buken".. HAHAHA! Det var ju inte riktigt så jag menade :)

Nu måste jag gå och nanna, så att jag orkar med morgondagens jobb. Håll tummarna för en lugn dag ! Godnatt.


Kommentarer
Postat av: Linda

HAHAHA skulle du översätta min statusuppdatering från FB eller? ;)

2011-07-15 @ 20:25:15
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0