Så här lite på kvällskvisten

Idag var jag på möte på FU, skulle skriva min slutrapport. Äntligen fri därifrån, även om jag inte har varit där på några månader (?) Men hon frågade mig vad jag skulle göra nästa år, och det fick mig att tänka. Detta är min sista sommar på detta jobbet, min sista Mårten gås och min sista jul med julbord. Det är lite sorgligt tycker jag :/ Men åh andra sidan måste man gå vidare i livet också, man kan inte stå och trampa på samma ställe hela tiden. Jag menar, jag blir inte yngre i heller.

På tal om det så blir jag 24 nästa år. Det låter gammalt på något sätt.. Snart är ungdomslivet över liksom. Sen ska man tänka på nästa fas i livet, familjebiten. Och jag som inte har någon man nu. haha! Jag får väl jaga. Nä jag har inte bråttom med det. Just nu vill jag inte binda mig, ta allt som det kommer. En tag i taget. Minut för minut. Njuta av stunden.. Ja ni fattar :) Den här breakupen var svår, med tanke på att jag dum som jag är, trodde att det skulle bli nånting stort. Men i verkligheten var det dödsdömd från början utan att någon av oss visste det. Jag är fortfarande förbannad, och jag kommer vara det ett bra tag till. Jag är så förbannad att jag inte ens vill se honom. Just nu är allt hans fel.

Nä, resten av sommaren kommer jag inte ha någon fritid. Jobb varje dag. Så jag har inte tid att jaga kärleken. Jag har inte ens tid med vänner och familj :( Jag hoppas att ni har överseende. Jag mår jätte dåligt över att jag inte har mer tid, men vi ska ta igen varenda minut! Och lilla Izzi, jag tycker så synd om henne. Tacka gudarna att min kära broder tar hand om henne nu när jag jobbar så mycket.

Nu måste jag nog sova.. eller något. Trött är jag alla fall. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0