19 juni 2011

Igår blev det Pontus studentfirande hos pappa. Det var jätte trevligt att träffa en del av släkten :) Även om det småregna lite då och då så var det mysigt, vi satt ju under tält i trädgården. Vi myste till det med lite filtar, det var bara i slutet det blev kanske lite för kallt. Men då var man ganska trött också :P
Vi fick jätte god mat och massa god dricka. Ungdomarna höll låda medans vi äldre tog det lugnt ;) haha!

Här kommer lite bilder som jag snodde av Lotta !



Idag har jag jobbat för hela slanten. San-morfar och San-mormor m fl kom till resturangen, mycket roligt :D San-morfar kände igen mig direkt !
Sen körde jag och handlade, eller jag fick köra hem först eftersom jag hade glömt börsen hemma. Smart Pauline! Körde till ystad utan körkort och allt. herre gud.. Nåja, jag köpte lite fläskfilé färskpotatis, sugarsnaps och rödvinsås. Jag fick med mig chefens goda ädelostsås hem, så jag kunde ju inte låt bli att bjuda min karl på en riktig god söndagsmiddag :D
Efter det körde vi hem till Tony, jag hade med mig Izzi, så att hon och hans hund Svea kunde träffas. Det gick faktiskt jätte bra. Vi gick en runda med dom och de blev inte ovänner alla fall :)

Nu ska jag nanna. Vet ni vad? Jag har inget planerat imorron, så hiiiimla skönt. Ta dagen som den kommer.Så underbart! Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0