27 juni 2011

Igår vaknade jag upp och var förkyld, skit kul! Så det hände inte så mycket den dagen. Jag lagade pannkakor till Tony på eftermiddagen, som blev mycket uppskattat :D Sen gick vi en mysig promenad med hundarna. Jag är jätte glad att det funkar med Izzi och svea, dock vill inte Izzi leka med Svea. :P haha!
Senare blev det lite thaimat med Lotta, Baz, Catrin, Stumpen och lille Limpan. Vi satt ute i solen, mysigt :) Dock blev det snabbt skugga och kallt. Efter det blev det film, Sucker Punch (?) En bra film faktiskt, action-fantasy-thriller. jätte fint gjord. Fast lite långtråkig mellan varven, eller så var det för att jag var så jävla trött och förkyld :P



,
Svea, Izzi och den lilla svarta saken är Cesse (Lottas dvärgspets) Det var länge sen jag såg Izzi så lekfull. Annars brukar hon springa iväg så fort hon ser bollar :)

Idag vaknade jag med ännu mer förkylning.. Blää! Anna väcker mig tio över åtta med ett sms. Just då ville jag bara dööö! Jag blev ju naturligtvis pigg men ville sova ändå.. somnar och vaknar ännu tröttare plus huvudvärk. Så nu har jag suttit här i soffan och krängt chips och tyckt synd om mig själv.. Och denna veckan skulle jag börja min "bantning" .. In my ass.

Nu ska jag göra nåt vettigt.. Tycka synd om mig själv ;)

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha tyckte det var dax för dig att gå upp då:P själv hade man redan varit uppe i 1,5 timme:) Haha bantning? Trodde varkens du eller jag kunde stava till det;) Vi får springa av fläsket på jobb:P

2011-06-27 @ 19:57:06

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0