En dag på stranden med de bästaste tjejerna

Jag har faktiskt varit en duktig kicka och varit vaken ganska tidigt idag också.. Sen nio alla fall, och att jag låg i sängen till nästan tio ska vi inte tala om ;)
Jag, Carol och Anna pratades vid och beslutade oss och bege oss till stranden. Och vi skulle fira Carol lite också :) Ge henne födelsedagspresenter som vi inte kunde när hon fyllde år eftersom vi jobbade den dagen.
Vi skulle till löderupsstrandbad, men där fick man inte vara eftersom dom höll på att lägga mer sand där. Så vi begav oss vidare till Sandhammaren. Mycket mysigt och nästan inga folk, underbart! Vi fikade på baguetter som vi hade köpt på Preem innan vi körde och carol bjöd på sitt goda kaffe :) Och hade med mig gifflar som också slank ner i magen. hehe.
Så mysigt vi hade, vi snackade, skrattade, solade, Carol och Anna doppade sig i det iskalla vattnet. Jag lyckades bada benen alla fall. Jag och Carol blev kissnödiga och bestämde oss för att gå bakom kullen. När vi sitter där och kissar så skriker carol till mig "Pauline, det kommer barn" och då har dom tydligen sett henne och barnet hade sagt till sin pappa "Titta, hon sitter och kissar" HAHAHA! Sen sprang vi ner till vår plats igen och jag trillar i backen och skrapar upp mitt ben lite.
När vi skullle hem så lyckades Carol få en gigauntisk träflisa under foten som hennes pojkvän fick hjälpa att ta bort. Efter en timme som dom hade hållit på var den borta, hoppas att det blir bra gumman!

När jag kom hem fräschade jag till mig och Tony kom hit. Vi gjorde oss iordning och begav oss till Elgiganten för att köpa en tv, jag hade redan kollat ut en :) När vi kommer dit så är den inte riktigt som jag tänkte mig, men jag hittade en annan som var snyggare och bättre, och prisskillnaden var inte alls stor. Det blev en Grundig 32", skit snygg :D Och ny kan kolla på tv6 igen! haha!
Tony var snäll och montera och installera den när vi kom hem. Jag gjorde mat till honom som tack :) Makaronstuvning med korv och bacon. Såå gott! :D hi hi.

Nu ska jag lägga mig tänkte jag. Det blir jobb imorron!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0