Godnatt

Jag tänkte att jag skulle uppdatera lite innan jag somnar. Jag fastnade i Scary Movie som går på tvn, den är kass men ändå ska man kolla. Suck.

Jag är faktiskt jätte nöjd med dagen. T fixade mitt avlopp i vasken <3 Mysig stund på stranden med mina favoritkillar, dock hade jag velat stanna lite längre, men det kunde vi inte. För jag skulle ju fika med Marina.
När jag kommer till jobbet säger jag stolt till chefen att jag har varit på stranden och solat. Han kollar på mig noga och säger "Du har svårt att bli brun va?".. haha! Jo, lite har jag. Men jag har ändå fått färg! Han blir brun bara solar tittar fram. Men jag tycker det är bättre att sola lite men många gånger, då är risken mindre att man bränner sig. Vilket jag inte har gjort :D *stolt* Jag ska lätt till stranden igen på söndag om det är fint väder. Jag skulle egentligen varit ledig hela dagen, men är tvungen att hoppa in och jobba på kvällen.

Jobbet gick annars bra ikväll. Tydligen så var den ena bokningen en bröllopsmiddag (!) Vilket dom inte hade infomerat om, men dom ville hålla det hemligt. hehe. Det blev bra i slutänden :D Dock slutade jag senare än vad jag tänkte mig, men what the fuck.. That's life :)

Nu måste jag nanna. Det blir en lång dag och kväll på jobbet imorron!


När jag var i kristianstad

Kommentarer
Postat av: samuel

wow så söt och vacker pauline,, också vacker blogg ,, grattis till dig nationals dagen jag gratulera dig sötis

2011-06-05 @ 11:49:48
URL: http://samuelku.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0