Hur stavas banta?

Jo min själ, jag diskade idag. Finally! Jag har dragit ut på det lite ;)
Jag och Tony grillade idag. Det blev verkligen en dundermiddag! Jag gjorde en egen krämig potatissallad som blev jätte god :D Till det blev det flintastek, korv och sallad. Vi satt ute och åt för det var ju så varmt idag.


Visst ser det gott ut? ;)

Efter maten kom Tonys mamma och styvpappa och tog en kaffe. Jag har ju träffas hans mamma innan, så det var inga problem. Men klart att man är nervös förståss :P Men det gick bra, dom beundrade Izzi ;) Och hans mamma tyckte det var jätte bra att jag kunde laga mat "Det finns inte många kvinnor som vill och kan laga mat" sa hon. I know, lite plus poäng där ;) haha!
Jag är fortfarande förkyld vilket stöööör mig, jag orkar inte vara sjuk. Speciellt inte när jag förväntas jobba.
Tony är för söt. Vi har ju sagt att vi ska bli lite nyttiga, och så säger han "Jag ska inte äta godis eller chips! Bara glass!" Haha!  Jag tyckte det var lite komiskt ;) Men just nu gör det inget för min del eftersom jag behöver glass till min hals, dessutom har jag lite förhöjd tempratur i kroppen. Skit störigt, så gissa vad vi käkade som efterrätt? Glass så klart, tre olika sorter :P Marängswich, chocolate, och valnöt. Mumsiga! Men det är lite synd för jag smakar inte så mycket :(

Nä, nu måste jag verkligen gå lägga mig. Jag är dödstrött. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0