Lördag & söndag 11-12/6

Fy fan.. jag mådde inte hallonsaft när jag vaknade. Den där sista minttun på celticbaren skulle jag och lotta inte tagit. Men jag vaknade till alla fall och begav mig till jobbet. Det blev en katastrofdag.. Mycket bokningar, en ny tjej som provjobba och en chef som har noll tålamod. Det slutade med att jag fick ta hand om nästan allt. Jippi yeah.
Jag var helt slut när jag kom hem. Jag körde hem och släppte ut Izzi, sen körde jag till Lotta och åt lite mat som hon och Tony hade gjort. Så gott det var! Och sylten var jag, hade inte ätit på hela dagen. Dels för att jag inte hade tagit med mig mat och för den delen hade jag inte tid nångång.
Sen körde jag och tony hem till mig, och jag däckade i sängen.

Jag vaknade vid nio tiden och kunde inte somna om. Lika bra att gå upp tänkte jag.. Så jag började pyssla medans Tony låg i sängen och fortsatte sova. Efter en stund så vaknar han och vi kör till kvantum för att handla hem lite godsaker som vi ska ta med till stranden. Jag gjorde mina goda tonfiskbaggar och gott kaffe :)
Vi hämtade upp förkylda Lotta som tvunget skulle med till stranden. hehe. När vi kommer dit blåser det verkligen iskalla vindar, men vi lyckas hitta en plats med lä. Så det blev ett par timmar där, sen körde vi hem och käkade lite rester från gårdagen, biff med potatisgratäng.. Muuums! Och så blev det film och chips :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0