Pontus Student 10/6-11

Dagen började med att jag yrade runder som en yr höna utan huvud i lägenheten, i sista sekunden blev jag klar. Jag och Tony körde till Lotta för att hämta upp henne, sen mötte vi upp mamma och tessan, sen körde vi in till Ystad.
Det var verkligen jätte roligt att se Pontus gå ut! Det är synd att säga att han såg ut att vara nykter ;) haha! Men klart att man ska festa till det på sin dag! Tessan och Bea började tjuta när Pontus sprang iväg för att åka lastbilen med sina kompisar, så gulligt ;)
Efter så körde vi hem och slängde i oss panini som vi köpte med oss hem, vi var verkligen jätte hungriga! Sen bytade vi om och fräschade upp oss, och begav oss till Milano för att börja festen. Det blev massa folk, mat, god dricka och dans. Och i vanlig ordning så fyllade vi vår underåriga kusin. Det är liksom tradition nu ;) haha!
När folken började gå hem så festade vi vidare på Celticbaren, där det kanske blev lite för mycket dricka (?) Men roligt hade vi! Det jag kommer ihåg. haha!




Detta är bilder som Lotta har fotat, jag valde att inte göra det eftersom min kamera på mobilen är kisskassvärdelös. Men fler bilder kommer från mamma och Tessan senare får jag hoppas :)

Kommentarer
Postat av: samuel

gud vad fina ni är goda människor,,, skola avslutningar är kul man bli glad och alla kan ha kul. önskar er en fin helg och vacker sommar med sol och värme mvh samuel

2011-06-18 @ 09:54:05
URL: http://samuelku.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0