1/1-11 Tjejkväll

Vi bestämde att ikväll skulle vi ha tjejkväll med lite alkohol. Rachid, som var vår barnvakt i vanliga fall kunde inte vara med oss denna dagen för han skulle ha fotbollsmatch, han spelar för ett känt lag i Agadir ;)
Vi åt frukost och gick ner till poolen för att ha en lugn dag och ladda batterierna för kvällen! Vattnet i poolen var verkligen ASkallt! och det var alldeles för varmt att ligga i solen, men jag höll ut. Linda tyckte att det var piece of cake. haha! Hon har mer blatteblod än mig ;)


Sviiiin kallt är det verkligen, muttan fick köldskador! :P


Linda frös också :P


Som modell måste man stå ut med allt ;) haha!


HAHA! Linda sket i trappan och skulle ta sig upp från kanten :P

Vid tre tiden gick solen bakom huset och det var tid att gå upp till rummet igen och göra oss iordning för att ta en liten promenad i stan.
Jag var en riktig linslus! Linda höll på att bli knäpp på mig för att jag ville vara med på varenda bild medans hon ville fota omgivningen :P haha!


"Linda, ta ett foto på mig när jag gå uppför backen!"


"Linda, ta ett foto på mig när jag luktar på blommorna!"


Jag vid en random mur


Linda lika så.


Linda förstod nog inte att det faktiskt var opeln som jag ville fotas med och inte den franska skylten ;) haha!



Vid halv fem tiden var vi ganska hungriga och hittade ett ställe som hette .. bara för det kan jag inte komma på det? Joo, GFC hette det :D Jag beställde chickennuggets som smakade allt annat än kyckling, Linda åt en jätte god kycklingsmörgås, damn you!



Vi promenade sedan hem och skulle försöka vila en stund. Men linda hade mer damp än jag vet inte vad så jag fick inte en lugn stund ;) Den kvinnan vet inte vad vila är. haha!


Lite fick ett nummer av hennes lakan (som vi kom fram till senare att det var en gardin :P haha!)


Jag försökte vara seriös och skriva i res-dagboken :P


Linda bestämde sig för att räkna sina pengar.

Efter en stund med att försöka sova så bestämde vi oss för att fixa oss för kvällen. Jag tänkte att jag skulle köra all in med min outfit och inte stressa. Medans Linda blev klar ganska fort :P

Jävlar vilken haka jag ligger inne med ;) HAHAHAHA! Ser jätte rolig ut :D


Linda tyckte att jag tog lång tid på mig ;)


Här tycker jag att jag blev lite lik min moster/gudmor Sabine :)

När jag (vi) äntligen var klara vandrade vi ner mot stranden där vi skulle äta på den Indiska resturangen. Promenaden dit var nästan hemskt, man kan säga att vi önskade att pojkarna var med. Det är en himla skillnad att gå själva och med pojkarna. Männen var sjukt jobbiga! Vi beslutade att gå varandra i hand för att visa att vi var upptagna med varandra, men det funka inte. Två killar började gå med oss och frågade var vi kom ifrån, jag trodde att jag var smart om jag sa Deutchland, men då visar det sig att en av dom jävlarna kan tyska! Jag med min ringrostiga tyska så funka det inte så bra.
Vi har aldrig fått så mycket kommentarer av män som vi fick på den lilla rundan! Väl framme på resturangen kände servitörerna igen oss från förra gången och fråga oss var vi hade våra män "At home, we have girlsnight ;)". Vi fick ett bra bord och det började med varsin fördrink, vi hade bestämt oss för att köra all-in ikväll med allt, framförallt med maten ;) Vi beställde vad vi skulle ha och en flaska vin, Linda beställde vatten, men efter att ha smakat på mitt vin så ville hon själv ha ett glas. Hon är egentligen ingen vinälskare, men det vinet tyckte hon var gott :)


Man kan säga att det är skillnad på glasen va?


Lite skeptisk till det stora glaset :P


Vitt bröd, oliver, smör, vinäger, salt och peppar var givet som aptitretare på dom flesta resturanger :)


Linda beställde Muttan handi (haha! vi hade skit kul åt det första gången vi åt där), jag beställde in en Pasta Carbonara och tänkte leva farligt och faktiskt käkade ett rått ägg som man ska göra :) Och fortfarande var det burk skinka i den!


En brittiskkvinna var snäll och frågade om vi ville att hon skulle fota oss :)


Dom tiggande katterna som inte uppskattar de dom får. Servitören gav dom riset som blev över på våra tallrikar, men nej då, det ville dom inte ha :S

När vi satt och åt var det några killar som gjorde akrobatiskaövningar, verkligen roligt att se, vilken show ;) Men livrädda var vi att dom skulle trilla och slå sig :P haha! Sen kom där fram en liten söt flicka och "stoppade om" Lindas sjal så att hon inte skulle frysa, självklart ville hon tigga också. Men gud så söt hon var!



Nästan mätta och belåtna frågade vi om drink och dessertmenyn. Det var dags för en efterrätt som vi inte hade käkat på hela resan! Vi beställde varsin banana split och piña colada, som för övrigt var så jääävla stark att det knappt gick att dricka. Undrar om servitörerna ville ha oss fulla? Eller så kan dom absolut inte blanda drinkar :S


Rosorna som vi fick av servitörerna men glömde ta med oss .


Linda var inte alls nöjd med drinken :P


Helt klokrent att servitörerna kommer precis när jag säger "pojkarna kommer och tar oss!" :P haha!

När vi druckit upp detta så tänkte vi betala men helt plötsligt kommer dom in med ännu en gratisdrink som av någon anledning var ännu starkare än innan så vi drack upp snabbt och gick på toaletten och betalade sedan. hela kalaset, en utekväll med massor av mat, dryck och dricks gick på 500 spänn. Lätt värt!


Drinkar var så stark att det kittlade i örat ;)


Sen blev linda lite full så då var det dax att gå hem ;)

Jag snodde denna texten från Linda, för jag orkar verkligen inte skriva mer .
"När vi betalt, började vi vingla bort på strandpromenaden för att ragga upp en taxi. Killarna var som magneter. Jag gjorde dock misstaget att prata i telefon och pratade självklart på engelska. En man kom fram och frågade om vi kunde engelska, men nej nej sa vi. Han var dock en jävla smartass och sa: jamen, jag hörde ju att du pratade engelska i telefonen nyss. Oh fuckk..

Till slut kom vi till taxi och hoppade in. Jag såg direkt att fanskapet inte startade taxametern men han körde inga omvägar. När vi kom fram sa han att han ville ha 50 dirham och la av ett halvt tandlöst leende. Öööööh sa jag, glöm det! Här har du 20 dirham. Mer än så får du inte. Vi vet hur det fungerar här i staden och vad saker och ting kostar. Nästa gång, starta taxametern. HAHAHA. Han fick 20 dirham i handen och sedan hoppade vi ur bilen. Han såg sur värre ut kan jag ju lova. HAHA! Vafan, man bråkar inte med mig.

Vi tog oss upp till rummet på något sätt och flummade runt i rummet tills vi somnade. Haha!"


Som sagt, lite runda om fötterna ;) Linda körde alltid med "min man är marockan"-kortet!
"Då satte jag ner foten i marken så den nästan gick igenom marken
och saaaa min man är marockan."
hahahaha!

Men som sagt, rolig kväll iallafall ;)

Kommentarer
Postat av: Linda

HAHAHA fyfaaaan vad skoj vi hade den kvällen. Och du, det var jag som sa Deutchland ;) Just so you know! HAHAHAHA fyfan. Inte konstig man blev snurrig i bollen efter dom starka drinkarna.



Vila är överskattat!

2011-03-11 @ 22:07:46
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Linda

Btw, strandad jävla val på bassängkanten. HAHAHAHAHA

2011-03-11 @ 22:09:11
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0