2/1-11 Stopp i toan!

Vi tog en liten sovmorgon, Linda vaknade före mig och slog en sjua. Sen vaknade jag och skulle göra.. hmm, slå en drill kan vi säga. När jag ska spola så funkar det inte! Lite panik fick jag och sprang ut till Linda "Det går inte att spola Liiiindaaaa!", hon tror att jag sket stopp i toan, men så är inte fallet.

Linda försökte leka mannen i huset men det gick mindre bra. Hon försökte spola vatten i toastolen, men det funka inte. Vi tänkte att det funka säkert sen, men nej.. Vi åt frukost alla fall.


Det luktade kanske inte mumma.

Sen var det Lindas tur att doing number two! Men eftersom inte vår toastol funka så kunde hon inte göra det, men hon kom på att där var en toalett vid poolen utan papper så hon bunkade upp med papper och sprang ner. Efter en stund kom hon upp igen och berättade att dörren till poolen var stängt och all kallvatten var stängt ! Men efter en timme så funka det igen och Linda blev överlycklig och sprang till toan! Visst hade det varit kul om det inte hade gått att spola då också? Men så var tyvärr inte fallet :P haha!


Klara färdiga gå!


Semester you know ;)

Vi var faktiskt inte särskild bakfulla, men lite sega och trötta. Det hade ju blivit lite sömn under semestern som gått. Så vi sov, åt nudlar och sov igen :P


Om man inte hade vårt fina speciallock så tog det hundra år för nudlarna att koka, men med locket tog det en halvtimme ;)


Tror ni att jag fick sova nångång? Nää, Linda var en riktig mupp kan man säga. haha!
Mina fyra bästa vänner på semestern; Mobilen, mp3n, nässpray och näsduken. Bekanten var halstablett.



Vi gjorde oss iordning för att sedan träffa pojkarna. Mouloud hade kommit tillbaka till Agadir och skulle stanna i två dagar.


Detta blev Lindas outfit, hon hade på sig något innan men ångrade sig.


Linda hade tråkigt medans jag gjorde mig klar, i vanlig ordning tog hon egobilder på sig själv :P

Och i vanligt ordning så åt vi på Babel, favoritresturangen ;)


Lindas brända men goda lasagne.


Min goda soppa, kommer inte ihåg vad den smaka, eller jag kunde inte smaka nåt eftersom jag var förkyld. Men jag kommer ihåg att jag hostade av den hela tiden :(


Rashid och hans frukt.


Mouloud, och likadan soppa som mig :)


Osså vi! Att jag ser ut som sju svåra år kan vi blunda för, jag mådde väl inte helt hallonsaft den kvällen.

Linda försökte ta en bild på pojkarna, men det gick så där. Till blev hon galen på dom och sa "Be still, don't breath, don't even twinkle!"


Helt galen crazy :P


Rashid ser drogat ut.


In med tungan!


HAHAHA!


Äntligen en normal bild :)

Eftermiddagen gick vi ner till stranden. Linda och Mouloud bråkade lite så jag och Rashid fick hållaoss undan en stund. Hade vi öppnat truten hade vi fått varsin döving av Linda ;) Nä, skämt och sido.


Vi tog ett foto vid fontänen som vi gick förbi typ varje dag.

Vi gick in på ett biljardfik där vi spelade biljard. När Linda och jag spelade i samma lag mot pojkarna, gick det dåligt. Men när Linda och Mouloud spelade mot mig och Rashid, vann dom!. Jag vann inte en ända gång!


När jag skulle slå. Rashid var min personalhandbagholder :D Mycket manligt!


Linda är koncentrerad!


Denna bilden äger! Mouloud ser ut som en mini människa som petar rashid i pannan med pinnen! HAHAH!

Efter det så bestämde jag mig för att bege mig tillbaka till hotellet för jag mådde inte bra, så Rashid  var snäll och följde mig :)
L&M stannade kvar på stranden och hade en romatisk stund, som vanligt så kom polisen för att.. ja.. you know. Men som tur kom dom ur det!

När Linda kom hem trodde jag att jag precis hade somnat, så när jag kollade på klockan så såg jag att den var tre. "Klockan är tre Lindaaa! Vad har du gjort tills nu?! Var har du varit?!" hahahha!

Kommentarer
Postat av: Linda

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA fyfan vad kul vi hade. Och du, dina egobilder har du missat att nämna och ladda upp ;) ;) ;)



Bråka. Han fjollade ju sig!

2011-03-15 @ 16:33:05
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0