4/1-11 Förföljda

Panik i huset! Vi vaknade halv elva och Rashids träning började elva. Hade började stressa och gav nycklarna till Mouloud och begav sig ganska snabbt. Dom tränar fem timmar om dagen, helt galet enligt mig! Men så är det om man vill ligga på topp ;) Jag och Linda var som vanligt morgontrötta, vi gjorde oss iordning och begav oss till hotellet igen.

När vi kom ut på gatan insåg vi verkligen var vi var. Mitt ute i öknen, kändes det som. Som linda skrev; "Här åker man från landsbygden i Skåne och vaknar med en jävla åker mitt emot huset. Lite weird." Vi stod och försökte få tag i en taxi, alla var fulla med folk. Men tillslut fick vi tag på en.


Vart tog vägen vägen? Den är ute på en åker å åker.


Speciellt solskydd va? Det senaste i Paris ;)

Detta kan jag nog inte förklara bättre själv så jag snodde texten av Linda. Men jag kan säga att vi var livrädda när vi åkte i denna taxin, döden var nära oss många gånger! "Jag var livrädd att åka med denna man. Han uppfann egna regler hela tiden. Precis efter jag slutade filma så trodde jag att vi skulle dö. Jag skrev typ: NU DÖR VI! Men vi dog inte. Alla överlevde och jag började blunda för jag tordes inte kolla längre. Det som är chockerande, är att det tydligen ska vara svårt att få taxilicens i Marocko. Kan någon förklara varför?"


Hemskt var det!!

När vi kom tillbaka till hotellet sa vi hejdå till Mouloud som skulle tillbaka till sin sjuka mamma i Sidi Ifni, hon hade blivit sämre igen :(


När vi kom upp till rummet skulle Linda göra sina behov, men toalettpappret var slut så att hon fick använda mina bästa vänner!

Sen bytte vi om snabbt och gick ner till poolen i ett par timmar.
När vi kom upp igen så började vi packa runt i våra väskor. Sortera lite smutstvätt och tvätta lite kläder i vasken :P


De luktade!


Linda hittade sin halsduk och vantar och insåg att det var snart dax att åka hem till kalla Sverige..


... och det var hon inte jätte glad över som ni kan se. HAHAHA!


Denna bilden hade Linda jätte mycket roligt åt, hon tyckte att det inte liknade jag alls. Inte så konstigt; Den nakna sanningen ju ;) Och tydligen var jag så smart att jag smorde in ansiktet innan jag skulle duscha. Typiskt mig ;)

Sen började vi fjolla oss som vanligt. Linda fick till en jätte läskigt grimas där hon liknade en zombie. Seriöst, hade jag mött henne i en mörk gränd så hade jag blivit livrädd för henne!


Seriöst, hade inte ni också blivit rädda? :P



Sedan gjorde vi oss iordning för att ha en minitjejkväll på babel. Vi kände för att ta det lugnt.
Vi rensade allt! Brödet, varmrätten och desserten. Till och med servetterna försvann. HAHA!


Snygga som vanligt!


Ännu snyggare ;)


SNYGGAST!


"Kom igen, banka!"


Vitt bröd, smör, salt, peppar, svarta oliver och lite vinäger. För lindas del ska helt brödet vara dränkt i vinäger :P


Vi rensar allt i vår väg!


I know, suddig bild. Men vi fick inte nån bra bild alls, prövade flera gånger :P

Vår mat kom äntligen in. Jag hade beställt en lasagne som Linda hade ätit innan, dock var inte min lika bränd som hennes var ;) Och Linda tog en Tangine av ko. Lika gott som innan som vanligt!


Lasagne ;)


Lindas Tangine. Det är så himla gott!


Ännu mer vitt bröd. Gutt för magen, not!


Linda gillade inte ben, och hon skulle påpeka det vaaaarje gång också. Mycket viktigt.


Linda tyckte att jag såg ut som en inblåst blåsfisk. Skit kul!


Väldigt hungrig Linda "Sluta fota! Jag måste äta!"


Linda lämnade bara lite ben efter sig.


Jag då rensade tallriken, till och med tog brödbitar för att suga upp det sista ;)


Därefter bestämde vi oss för att beställa lite dessert. Skit billigt var det! 1dirham är 80svenskaöre, cirka 14kronor för en dessert. Det är så det ska vara!


Vi beställde Tiramisu och fick en underlig sked till :P

Sen kan jag berätta att vi var mätta och runda så att vi kunde rulla hem :D Men vi beslöt oss för att gå till en butik lite längre upp på gatan för Linda hade spanat in en sjal som hon ville ha. Som vanligt körde hon med "min man är marockan"-kortet och fick det billigare. Dom sålde sjalarna för 40dirham vilket jag tyckte var som hittat, men fick både skäll av Mouloud och Rashid för att jag inte prutade. Här i sverige får man betala över 100spänn för en sjal, så knappt 40kr är svinbilligt :)
Denna mannen som sålde sjalen till Linda försökte pussa henne, men hon sa att hon och hennes pojkvän gick förbi hans butik varje dag så då skulle han blir arg om mannen pussade linda. Så han lät bli, istället gick han på mig! Dum som jag var sa jag att min "pojkvän" bodde i Sverige, och då menade mannen på att han kunde inte se det, så då kunde han pussa på mig. ÄCKLIGA MAN! Jag kan säga att jag skrubba den kinden direkt när jag kom hem, ville helst skära bort den också!


En mössa som linda provade, Yo mannen :P

När vi skulle gå tillbaka till hotellet, när vi skulle gå över gatan märker vi att en man i bilen tittade och vinkade på oss, men vi tänkte inte mer på det. Men när vi har gått en bit så ser vi att mannen i bilen kör sakta bredvid oss. Skit rädda blev vi och sprang in i den lilla affären en bit innan hotellet, men affären var så liten att det inte fanns nånstans att gömma sig, och bilen stanna precis utanför så att han kunde kolla rakt in.
Så vi sprang ut igen och sprang in till ett cafe precis innan hotellet, vi ville ju inte veta vart vi bodde. Vi sa till servitören att en man i en bil förföljer oss och han såg på oss att vi var rädda. Vi tittade hela tiden ut genom fönstret och han cirkulerade. Vi beställde varsin varm mjölkchoklad och försökte lugna ner oss. Bilen parkerade med parkeringsljusen utanför cafeet med nosen in mot cafeet så att han kunde kolla när vi kom ut. Han stannade där i tio minuter, sen stack han. "Nu sticker vi", och betalade chokladen och SPRANG till hotellet!




Livrädda!

När vi kom upp till hotellet gick jag ut på balkongen och tog en lugnade cigg, satt på huk och tittade efter bilen. Efter en liten stund knackade på dörren, våra hjärtan hoppade nästan upp ur halsen. Jag fick äran och öppna dörren, och där stod en man i 30årsåldern, väldigt lik mannen i bilen. Han stod där med sin kusin och påstod att han var ägaren av hotellet och frågade om allt var bra, om vi var nöjda och om det var något vi ville ha så kunde vi bara säga till. Tillslut bjöd han upp oss på taket för att ta en drink och lära känna varandra. IN MY ASS! Jag sa att vi skulle sova, sen sa vi hejdå och jag stängde och låste dörren!
Vi var så jävla rädda, Linda uppfann ett extra lås som bestod av ett tillplattat Pringlesrör. Linda blev skit trött och somnade på två minuter medans jag låg vaken halva natten och lyssnade på alla konstiga ljud som fanns! Tack linda för stödet! :O


Skit säkert tyckte vi.

Kommentarer
Postat av: Linda

Nu får du fortsätta skriva om resan! :P

2011-05-04 @ 11:33:28
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0