7 mars 2011

God middag!

Jag vaknade pigg som en lärka klockan nio, ringde mitt lilla samtal och det gick ganska bra :) Solen sken och jag kände att jag absolut inte kunde sitta inne, även om jag fortfarande (!) har en satans träningsvärk i mina lår. Så jag klädde på mig och gick en runda. Jag kom också på att jag har stegräknare på min mobil, så det blev cirka 3tusen steg bara, men jag kan ta en runda sen i eftermiddag också :)
När jag nästan var hemma så bestämde jag mig för att svänga in om till Therese, så vi fikade på lite knäckebröd och vaniljfil (den är verkligen suuupergod! Måste köpa hem den). Jätte mysigt hade vi :)

Vad händer idag? Jag ska tvätta tänkte jag, försöka få tag i min pojkvän som verkar ligga i koma, och städa lite här hemma. Gud vad här ser ut som rena kriget! Alltid när jag ska göra mig iordning till nån fest så drar jag ut alla kläder och skor från garderoben. Typiskt mig ;)


Min bil är egentligen novasvart, men just nu är den grå av all salt och skit sen snön! Riktigt pinsamt att köra med den, den är skitigare än en göselhög på en bondgård! Nåja, får se när jag kan tvätta den :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0