Jag börjar bli vuxen

Om tre månader har jag bott i min lägenhet i ett år, tänka sig vad tiden går snabbt. Jag kämpar så gott jag kan med att ekonomin ska gå runt, vissa dagar är sämre än andra. Jag har fortfarande inte haft inflyttningsfest eller någon fest över huvudtaget. Det närmaste jag har kommit är att jag, lotta och Amanda gick in till mig i somras för att tvätta fötterna efter kulla för vi skulle till en efterfest. Och att ha en fest på egenhand är ingen fest tycker jag ;)
Jag har heller inga tavlor uppe! Jo, en i köket som jag köpte i marocko. Men den syns knappt.

Balkongen ser ut som ett bombnedslag för att jag har satt ut allt skit där, döda blommor och pappersinsamlingen :P Så den får jag snart röja och städa innan det börjar bli så varmt att man sitter och äter frukost på balkongen, så mysigt det kommer bli! Jag satt alltid ute i trädgården sommaren innan jag flyttade till min lägenhet, det var så härligt. Det är nästan lite synd att solen går bakom huset redan vid 12-13 tiden här faktiskt. Men den är framme hela morgonen och förmiddagen ju, inte för att jag kanske är uppe då, men men. Det är skönt att det är svalt i lägenheten på kvällarna allafall, så att man kan somna :)

Jag gillar min lägenhet, den är liten och mysig. Dock kunde garderoben i "storarummet" vara på ett annat ställe. Jag skulle behöva en nyare spis, denna är från 70talet! Den har en Till och Från knapp till ugnen.. omg! Jag skulle vilja tapetsera om hallen, men hyresvärden vill inte betala det och jag har inte lust att göra det själv. Även om inte hallen är jätte stor så är det ändå en kostnad. Den personen som tapetserade storarummet kan absolut inte tapetsera! Varenda linje syns för att dom har lagt kanterna på varandra, inte alls snyggt. Man kanske skulle börja leta annan lägenhet istället?

Min kropp kunde varit i bättre form, jag äter vitaminer, går ut med Izzi flera gånger om dagen, långa som korta runder. På sistone har det blivit väldigt mycket gott på kvällarna så därför har man gått upp fem kilo. Men det går jag ner nu i sommar när jag jobbar ;) Denna damen ska bli slankare!

Nä nu har jag babblat om allt, men ville bara skriva av mig lite. Nu ska jag fortsätta vara vuxen och ta min tvätt i tvättstugan :)


En tråkig dag på jobbet :P

Kommentarer
Postat av: Linda

Haha jag vill ha din lägenhet!

2011-03-25 @ 16:52:41
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0