just det, bloggen!

Tror ni att jag gick och la mig när jag kom hem? Nää, jag gick ut med izzi och sen satte jag mig vid datorn. Jag hade för fan suttit vid en dator i fyra timmar innan! Jag är helt otrolig. Sen sista halvtimmen la jag faktiskt mig ner, men då kunde jag inte somna för då var jag rädd för att jag skulle försova mig.
Jag körde mamma in till doktorn. Besöket tog knappt fem minuter, så vi bestämde oss för att ta en hotdog i kiosken bredvid, satt lite i solen och gottade oss. Sen tog vi en liten österlen runda, vi körde mot simrishamn från Ystad. Mamma tog alltid med oss barn när vi var små på runder med bilen när det började bli vår. Nu är det ombytta roller, barnen tar med mamma på runder ;) haha! Mysigt var det alla fall.

När jag kom hem tog jag hand om disken som jag trodde skulle anfalla mig, så nu är den äntligen borta. Sen gjorde jag en stort lass med pytt i panna, utan ägg. Dels för att jag inte har några om jag hade haft några så hade jag spytt om jag hade ätit dom. Jag är fortfarande bakis och mår fortfarande illa! Min mage har inte återhämtat sig än. Usch usch!
Jag har precis kommit ut från duschen. Jag hoppas att jag mår bättre snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0