Marocko-kroppen



När jag var i marocko trivdes jag med min kropp. Mer än vad jag gör nu.
Nu har jag gått upp 5 kilo och ALLT har satt sig på magen och lår. What the f*ck? Jag skulle kunna kräka på min kropp. Jag har misstankar på att det är mina tarmar som inte alls mår bra, men jag får skylla mig själv ganska mycket. Det har blivit mycket gott på kvällen som inte alls är bra, som chips och godis, och maten har väl inte varit en sallads buffe direkt.
Men idag har jag ju gjort kycklingsallad, jätte mycket! Så det lär räcka i nån dag till ;) haha! Och nu sitter jag och käkar nötter, säkert för många så att det inte gör nån nytta ändå. haha! Jag köpte hem activia (som är supergott!), proviva, bananer, lingongrova och kalkonpålägg. Och jag ska börja laga lite mer grönsaker faktiskt.
Jag har inte problem med insomning längre heller, det är flera kvällar som jag somnar två minuter efter att jag har lagt boken på nattduksbordet. Igårkväll satt jag och P i soffan, han lyssnade på mitt hjärta och sa att den arbetade i 210! Och då satt jag lugnt och stilla i soffan.. Trodde jag. Kanske jag somnar pga utmattning?


Jag saknar marocko, värmen, maten och det kalla vattnet :P

Kommentarer
Postat av: Linda

I miss Marocko toooooooo! Agadir i mitt hjärta :(

2011-03-02 @ 22:09:27
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha har du ågren sen i tisdags? :P Det har jag om inte annat. Tror du inte jag lyckades trycka i mig lika mycket igår också?! hahaha mitt namn är numera Fia...Fia fläsk!

2011-03-03 @ 13:59:26
Postat av: Pauline

OM jag har! Jag måste fan börja skärpa mig med maten och allt det goda.. Det är fan bud på att gå på en hårdbantning i två veckor :P

2011-03-03 @ 22:01:04
URL: http://pupsie.webblogg.se/
Postat av: Susse

Tänkte bara tipsa om att lingongrova innehåller jättemycket socker så därför jag sluta äta det :(

2011-03-04 @ 12:10:36
URL: http://moonwaalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0