1 maj 2011

God morgon!

Det är helt otroligt att det redan är majmånad. Tiden går så himla snabbt, snart är det vinter igen ;) Jag vet inte om jag klarar en sån lång vinter som vi har haft, utan att ta semester. Eller så tar jag och Linda en tripp ner till Marocko igen? ;) Kick som aaass!
Jag vaknade pigg som en lärka klockan nio. Märker ni inte att jag vaknar pigg nu ganska ofta? Det är lite skrämmande faktiskt, med tanke på att jag inte har börjat med mina vitaminer än. Jag måste verkligen börja med dom, jag känner mig konstig i skallen. haha!
Alla fall, så jag bestämde mig för en lång promenad med Izzi, hon pallade inte trycket efter halva vägen. Så jag fick bära henne lite, men jag förstår.. hon börjar bli gammal :/ Jag bestämde mig för att hämta min cykel (äntligen!), sen har stått utanför Lottas nu i all evighet, nä men jag ljuger nog inte om jag säger två månader. haha! Så Izzi fick åka i korgen hem :) Jag måste nog ta en titt på min cykel också, framförallt pumpa däcken :P Varför har jag alltid problem med det? Är det för att jag är för tjock!? hahaha! :D

Nu ska jag nog sitta på balkongen en stund, men ska nog ta en ibumetin först, jag är ganska tung i huvet :/


Marocko baby :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Spar pengar så drar vi dit igen! Fan vad skoj det hade varit! :D Jag är PÅ! :D

2011-05-01 @ 11:10:20
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Linda

Yep, det kan jag! :P :D

2011-05-01 @ 14:27:09
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0