16 maj 2011

God middag.

Jag har tydligen tagit en liten bloggpaus över helgen, hade ingen lust att blogga faktiskt och då ska man ju inte det :) hehe.

I lördes var det jobb för hela slanten, lite nervösa, lite stressade.. men det gick faktiskt ganska smidigt :) Vilket jag är jätte glad över för det kunde också bli kattskit av det.
Efter jobbet tog jag och Anna en liten runda på cruisingen, det var jätte dåligt väder men trots det var det många folk ute. Inte så många man kände faktiskt, men det var Eurovision SongContest också ju.

Igår var det verkligen en mysdag. Åkte runder på österlen, tog en glass i hamnen i Simrishamn, åt på Marinan i Ystad. Btw, jäääättee goood mat! Beställde ryggbiff med pepparsås, jag har aldrig ätit något så gott. Åh, det vattnas i munnen bara jag tänker på den ;) Sen blev det glass, grädde, jordgubbar och blåbär till ishockeyn. Vilken besvikelse! Vilken match, jag vill fan inte vara svensk längre. Sätta in en massa lammkött mot tungviktarfinnarna är ju idiotiskt. Men å andra sidan var domarna helt dumma i huvet också, man märkte att dom hängde på finnarna alla fall.



Det var så gudomligt gott!

Idag är det värsta vädret! Jag tänker faktiskt gå och sola solarium bara för att jag är så jävla trött på molnen. Jag vaknade innan åtta idag för att dom håller på att ta bort buskarna utanför, först trodde jag att det var sopbilen som tömde tunnorna utanför, men det händer ju inte där :P Men det resulterade med att jag fick min sömn störd och sov längre än förväntat. Halv elva steg jag upp ur sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0