22 maj 2011

I fredes blev det jobb för hela slanten, det gick bra som vanligt. höhö.
När jag kom hem gjorde jag mig iordning och T kom till mig. Han skulle överraska mig, vi tog bilen och körde. Han berättade inte vart vi skulle, äta var ju självfallet. Det blev Malmö, vilket jag sa långt innan :P Eftersom han inte hade bokat bord fanns det inte många ställen som inte var fullt med folk. Men jag föreslog T.G.I Fridays och vi hittade det av en slump, vi hade nästan gett upp när T såg det. Tur att jag sa nåt om det ;) Dom har ju sååå himla god mat, jag käkade det skit mycket när jag var i Usa med mina vänner. MHM! Fick fina flashbacks :)

Igår stack jag och T till hans kompis och hämtade ett par högtalare som jag skulle ha i bilen, vi tog en glass på Löderups strandbad, jätte mysigt :D När vi kom hem igen så började vi mecka, jag var en mycket bra hjälpreda. Nu har jag bra ljud i bilen alla fall! Hejdå sprängda högtalare! :P
Sen gjorde jag mig iordning och begav mig in till Ystad för att gå på puben med Anna. Det började lugnt alla fall.. Vi gick till Soft och tog ett glas vin och snackade seriöst. Vilket vi alltid gör på Soft, är det tradition? :P Vi gick vidare till Kingan och tog lite starkare, mycket dumt av mig. Vi hade jätte trevligt, Lotta och Catrin kom också in och våldgästade! Dom skulle till Lite Mer och festa vidare. Det gjorde mig och Anna ganska sugna. När vi står ute och väntar på skjutsen så träffar vi på en tjej (okej, 30+) som också skulle dit, kanon tänkte vi eftersom där är 25årsgräns men det funkar att komma in om man går med någon som är över 25 :D Och det funkar så klart! Det gick skit bra, vi praktiskttaget bara gick in. Drink i baren och shakade på rumporna! Så himla skönt! Jag behövde verkligen det. En sån spontan kväll! Looove it! Sen att vi blev lite aggresiva, fulla och lite fjortisar är ju sin sak ;)
Självklart blev det fyllekäk, denna gången på Max. Bläää, tur att jag hade spritsmak i munnen som dödar smaken av deras hamburgare. haha!
Sen blev det direkt hem! Och denna svensken somnade inte förrän klockan sju imorse.. helt jävla sjukt. Och sjukare var att jag skulle jobba. Det var så där kul kan jag meddela! Jag sov i 2-3timmar sen var jag tvungen att gå upp och göra mig iordning. Men det gick bra att jobba, allt gick ganska smärtfritt faktiskt. Jag var otroligt trött i början men det ordnade upp sig. Sen när jag slutade och satt i bilen för att köra hem så kom tröttheten ikapp mig.
Nu ikväll har jag inte gjort för mycket. Jag orkade faktiskt att laga mat, jag tänkte faktiskt på att köpa mat på Bertils, men jag sket i det. Godare när man lagar det själv :) Det blev ju självklart hamburgare med pommes!Nu ska jag ut med Izzi på den sista rundan, sen måste jag nanna. Jag håller på att somna här på tagentbordet.

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha våra spontana kvällar is the shit! :) Hmm..aggressivt, javvist! haha fan man skulle stöta på det puckot! men men vad vore en bal på slottet :P

2011-05-23 @ 09:10:19

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0