23 maj 2011

God natt!

Tror ni att jag kom upp imorse? Både ja och nej. Jag vaknade pigg som en lärka tio i sju, jag hade faktiskt satt klockan på sju så jag var sur över att jag vaknade innan, så jag somnade om igen. Vaknar en timme senare och är tröttare än när jag gick och la mig, sen vaknade jag halv nio då jag skulle vara på mötet, så jag somnade om igen. Kvart över nio gick jag upp och duschade för jag skulle vara hos Therese L klockan tio.
Jag kommer dit en kvart sent, men som tur var hon också sen :D Hon började fixa mig hår och det blev bra! Hon ville egentligen klippa av mig håret för att det är så slitet ;) Nej bara skoja, men mer än jag ville alla fall. Men det får bli nästa gång, nu vill jag vara fin (läs: ha långt hår) till Pontus student.

Efter det våldgästade jag Lotta som var hos sin frisör och satte i löshår, hon var lagom klar när jag kom dit så vi bestämde oss för att fika, jag hade inte hunnit med frukosten ändå. Så vi körde hem till mig och fixade håret, frisörer plattar ju alltid håret och vi tycker om volym! ;) Vi stack ner och mötte upp Catrin på Bullen & Bönan. Tessan och Alicia var också där! Jätte mysigt som vanligt.

Sen körde jag hem och väntade på att Anna skulle komma, vi begav oss till Nova Lund för att inta en shoppingrunda! Vi var så himla trötta när vi kom dit, vi spenderade en timme inne på skopunkten för att vi kände oss "tvungna" att köpa sommarskor. Det blev bara ett par för mig, medans Anna körde all-in och köpte tre! Vi blev tröttare och tröttare, och blev övertrötta och muppiga. Jag hörde fel hela tiden, eller rättare sagt jag trodde att Anna sa thailänska hela tiden. haha! Fråga mig inte varför :p Den sista stunden hängde inte fötterna med riktigt. Alla fall, jag hittade lite nödvändigheter på H&M, lite snygga underkläder också. Seriöst, I need more! Lite snålt med bh:ar. Stackars Anna som fick springa och hämta storlekar till mig, "Nej denna är för liten, nej denna är för stor, nej denna sitter inte bra" Men till sist fann jag rätt storlek :)

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, med T. Trevligt sällskap jag var, jag somnade nästan i soffan. Fast det gjorde han också ;) Nu har tröttheten gått över till att vara pigg.. Är det inte typiskt? Jag måste alla fall sova, jag vet att jag är trött.

bk%22e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0